Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Lawak Tahun Baru 2011



Dua orang sahabat bersembang rambang pasal azam tahun baru.

Budak 1: Apa azam tahun baru kau?
Budak 2: Macam tahun lepas..
Budak 1: Tahun lepas kau mana ada azam
Budak 1: Sebab tu la aku cakap macam tahun lepas
Budak 2: Lor..

heppy new year semua geng2 kelakargila dan juga geng2 bisnes aku, semoga tahun nie tercapailah azam korang...ingat tuhan, ingatlah orang tersayang...semoga sama2 kita menempuhi tahun ini depan penuh kejayaan..

Club Asteria - Perkongsian Bisnes Sebenar

Assalamualaikum / Salam Sejahtera
 
Macam mana hari ini ? bagus ker? Saya penaja anda Eliass Abdul Hamid ingin meyakinkan anda semua dengan asteria anda tak perlu ragu2 lagi, Asteria adalah perniagaan sebenar, kita hanya dapat untungsebagai ahlinya, mcm koperasi la lebih2 kurang konsepnya.

Saya dengan ikhlas nak bgtau saya join asteria 10 hari dh income saya 2x ganda daripada modal..asteria nie kalau sape rajin usaha makin bertambahlah rezekinya..kalau nak duduk saja pun takde masalah punya sbb ada plan rilek TIDAK PERLU MENAJA saya tahu bukan semua orang macam saya..

 
OPSSS!! bagi yang belum mendaftar lagi sila daftar di webgroup malaysia dan ikut step2 yang diberikan agar anda tidak sesat utk mulakan bisnes bersama asteria [Rujuk dibawah],untuk pengetahuan cik2 semua yang hensem2 dan ayu2 nie modal untuk permulaan perniagaan asteria hanya 20usd (Gold) sahaja, skrg ada promosi dari asteria, yang mana ianya dipanggil Matching Bonus, Asteria-Club ada menyediakan promosi istimewa seperti berikut, Anda boleh menambah atau membeli Asterios untuk mendapat lebih keuntungan dan mempercepatkan mencapai bonus $400 semingg
u.
 
1)Beli (topup) Asterios 250 (250 USD) anda mendapat free 250 Asterios Jumlah = 500 Asterios  LIHAT JADUAL KLIK SINI

2)Beli (topup) Asterios 500 (500 USD) anda mendapat free 500 Asterios Jumlah = 1000 Asterios LIHAT JADUAL KLIK SINI

3)Beli (topup)  1000 (1000 USD) anda mendapat free 1000 Asterios,Jumlah = 2000 Asterios  (Yang nie makan 4 lvl huhuh)  LIHAT JADUAL KLIK SINI

Bagi yang dah jadi silver or gold bolehlah menambahkan lg income2 anda dengan membeli asterios. Bagi yang belum bergerak2 lagi..ragu2 lagi sila la cepat2 sebabnya kawan2 kita dh mula mengorak langkah nie, saya pun slow2
merangkak...kalau sape topup besar maka tertinggal la saya kt belakang..alahai.

Kepada yang tak tahu cara nak depositkan duit ke dlm alertpay, anda boleh beli alertpay dari admin di website asteria2u atau beli terus alertpay menggunakan debit kad anda..gunakan google dan buat sedikit kajian.
cara mendepositkan alertpay menggunakan debit kad atau banyak lagi kaedah2nya.
Berkenaan website asal asteria tu yang selalu mcm disconet tu korang jgn risau, ini disbbkan terlalu ramai user sedang melakukan aktiviti, website tu kalau korang nak tau masih peringkat BETA lg, skrg baru upgrade
peringkat ke2. Insyallah tahun hadapan akan diselesaikan mereka. PEMBAYARAN okey tau ! web shj tersekat2..Korang pakailah mozila kalau tersangkut atau dc klik je try again2 smp boleh...xde masalah sebenarnya.
3 senjata diperlukan utk anda memulakan perniagaan anda bersama asteria

1)Akaun webgroup Malaysia http://www.asteria2u.com 
2) Akaun alertpay (bank internet)  https://www.alertpay.com 
3) website asteria sebenar https://www.club-asteria.com

Akhir sekali jom la bergerak skrg, nasihat saya daripada dok masuk program2 merapu baik join asteria! Terjamin sikit! jangan lupa saya nie penaja anda di web asteria sebenar Eliass Abdul Hamid (65838),
bagi yang telah terdaftar bawah org lain xpe la sy halalkan, lembu punya susu sapi dpt nama biasa la..huhuh
Apa2 kemuskilan boleh rujuk saya eliass atau admin atau pakcik GOOGLE. Add sy di YM bleh jgk chat: blitz5755. skype: antubosan

Latest income minggu nie

Kerana Kalah Bola Indon Jadi Gila.

Photoshop












Website yang telah di-hack oleh mereka















Yang ini Made in Malaysia!





di copy paste dari http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=198371

Gara2 buat projek ngan isteri orang

Dalam satu neighbourhood nie...... bermulalah satu cerita dimana isteri
jiran sebelah ni jatuh cinta dengan suami jiran sebelah. Jadi.....korang
faham-fahamlah apa yang diorang buat kat rumah si isteri tuh. Tak
disangka-sangka, suami si isteri ni pulang awal dari kerja hari tu.

Maka, kelam-kalbutlah si isteri dengan boyfriend dia tu bersurai.
Walaubagaimanapun, suami jiran sebelah tu dah tak sempat lagi keluar ikut
pintu belakang.Si suami jiran ni pun bagi idea kat si isteri.
Lalu si isteri berlari dengan pantas ke bilik untuk mengambil baby oil
dengan bedak badan lalu disapunya baby oil pada badan boyfriendnya.

Setelah itu, diletakkan pula bedak badan pada badan boyfriendnya sehingga
keseluruhan badan boyfriendnya itu kelihatan putih melepak. Lalu
boyfriendnya pun berdiri di salah satu sudut rumah dan meng'freze'kan
dirinya supaya kelihatan seperti patung. Setelah melalui saat yang genting
itu, si isteri pun membuka pintu kepada suaminya yang sudah sekian lama
mengetuk pintu. Si suami tercengat seketika apabila ternampak 'patung' itu
lalu bertanya kepada isterinya,

" aik??!!.....dari mana pulak datangnya patung nih??"

"oooo..... patung tuuu. Patung ni saya order dari katalog mak cik sebelah.
Baru je sampaitadi." jawab si isteri selamba.

"ooooooo.....begitu." balas si suami.

Tepat pukul 3 pagi, tanpa mengejutkan isterinya, si suami keluar dari bilik
tidur lalu menuju ke dapur. Kelihatan 'patung' tu masih berada dalam keadaan
asalnya tanpa sebarang perubahan. Setelah tiba di dapur, si suami membuat
sandwich lalu meletakkannya di atas trey menghidang bersama segelas susu.
Setelah itu, si suami mengangkat makanan itu lalu berdiri betul-betul di
hadapan 'patung' itu lalu berkata, "nah....makanlah.". Si 'patung'berasa
amat terkejut dan takut kalau-kalau si suami mengetahui hal sebenarnya.


Dengan selamba, si suami berkata," aik??!!! tak nak??? orang dah bagi
makanan ambik la! Saya ni kira baik la.....Tak macam awak..........dulu,
tiga hari tiga malam saya jadi patung kat rumah awak, jangankan
makanan..........segelas air pun awak tak bagi!!!!!!" 

pakai la bedak sejuk lebih selamat...

Kenapa Camera Man Mesti Orang Lelaki


salah satu sebabnya adalah diaorang
sangat kreatif dan prihatin
dalam mengambil shot-shot yang ...........

Bukti Pembayaran Ke-4 Dari RoyaltyFx

Alhamdulilah duit masuk lagi dari Royaltyfx, dah 4x aku terima bayaran, kira nie gaji mingguan aku walaupun rilek je tanpa buat apa2..hehehe. Harap2 admin royaltyfx jujur dalam menjalankan tanggungjawabnya..tapi aku nasihat kepada yang baru nak sertai royaltyfx supaya berhati - hatilah diajalan raya, aku dh makan untung sekarang...xde apa yg perlu dirisaukan lg..Royaltyfx mmg berbaloi2...

Bagi sesape yang nak join sila masuk melalui link aku disini www.royaltyfx.com/?id=index. Bagi yang belum tahu apa itu royaltyfx boleh rujuk di topik aku dibawah.
  1. Bukti income pertama
  2. Bukti income ke-2
  3. Bukti income ke-3

Akta 15 Perlembagaan Pekerja Sosial

Sepasang kekasih baru yang bekerja sebagai pekerja sosial.. Hamid dan
Rosni selalu bersama walau kemana jua.. Suatu malam ketika mereka berdua
keluar berdating…


Hamid : “Kita nak kemana nie?
Rosni : “Tak kisah la.. mana-mana pun boleh”
Hamid : “Apa kata kalau kita ke pantai..
Rosni : “Saya ok aje..”


Apabila sampai dipantai mereka berdua tidak keluar dari kereta.. merekahanya berehat sambil berbual-bual didalam kereta.. Mulanya berbual biasa..
lama-kelamaan.. Hamid meletakkan tangannya di paha Rosni.. nampaknya
Rosni tidak membantah.. Beberapa minit kemudian.. Hamid mengerakkan tangannya
beberapa inci ke atas… Rosni masih tidak membantah… hinggalah akhirnya ketika Hamid mengerakkan tangannya beberapa inci lagi.. Rosni berkata dengan sopan.. “Abang Hamid… ingatlah pada akta 15 dalam perlembagaan pekerja sosial” Setelah mendengarkan teguran Rosni itu.. Hamid terus menarik tangannya menjauhi Rosni.. walaupun sebenarnya dia tidak berapa
ingat isi kandungan akta 15 itu..


Hamid : “Maafkan saya”
Rosni : “Tak apa”


Lalu mereka pulang… Di rumah.. Hamid terus masuk ke bilik dan membuka
buku perlembagaan pekerja sosial dan mencari akta 15.. lalu dia membaca
kandungannya…


“Teruskan Usahamu.. Jangan lakukan Separuh Jalan Sahaja”

Luahan Pakwe Kuala Sepetang

Seperti yang kau tau nama aku Isnin bin Selasa... .adapun aku dilahirkan
pada hari Khamis, sampai ke hari nie aku tak tau apesal bapak aku bagi
aku nama tue... maybe hari Isnin nie hari dier berkenal dgn bakal bini
dier merangkap mak aku kot... mana lah aku tau kisah cintan cintun
diorang nie... takde kuasa aku nak tau... baik aku cerita pasal aku..tak
gitu...
Dan untuk pengetahuan kau... seperti yg kau lihat... dan sememangnya
tidak dinafikan lagi... aku dilahirkan sehensem-hensem umat... kerana
itulah jugak... berebut awek merayu-rayu nak aku jadik pakwe diorang...
..siap ada listing lagik... tapi ada satu bende yang sedih... .setiap
kali awek yg kuar dgn aku mesti break selepas aku ajak diorang naik keta
aku... aku pun tak tau apasal..

Intan, awek cun yang aku jumpe masa aku nak beli ikan todak kat pasar
borong simpang, Taiping, Perak. Dier nie lain sket sebab aku dah janji
dgn diri aku... dier le awek aku yg paling last... .muktamad dah nie...
surat menyurat takkan dilayan... ..kalo intan tinggalkan aku... .cam
awek awek aku yg dulu... sumpah aku tak nak kahwin...

Bende yang aku nyampah tue jadik jugak..setiap kali keluar dating kat
Taman Tasik Taiping... Intan akan bersungut dan bersesungut kalau aku
bawak motor Kriss aku yang dah tak rupa macam Kriss dan jugak tak
bershape macam keris... macam macam dier komplen..dier tau aku keje
sebagai driver... takkan takde kete... bawaklah kereta awak tue..takkan
nak terperap kat rumah je... tak syok la naik moto... rambut berserabut
lar... muka cair lar... kain terselak lar... malu nanti orang tengok
lar... tak buleh nak seksi lar...

Tapi aku tak sanggup kerana aku tau kalau aku bawak dier naik kete
aku... sure itulah kali last aku akan jumpa Intan... Intan sure akan
mintak break or maybe menghaibkan diri terus... berdesing telinga aku
.... aku cakap kat dier... .baiklah... .esok aku akan datang naik kete
besar... jauh lagi besar dari kete mesedis... . Seperti yang ku
jangka..itulah kali terakhir aku berdating dgn Intan...

Intan terus menghaibkan diri... ..aku dah agak dah mesti terjadi
punyer... ... . cuma satu je yang aku! nak bagi nasihat kat korang-korang
semua ..especially depa yang pernah jadi awek aku... or bakal awek
aku...

Jgn korang pandang hina kat orang yang keje cam aku nie... .satu hari
nanti...

Ndak tak ndak korang kena naik jugak kereta aku nie... ..

Yang Benar
Pemandu Kereta Jenazah
Persatuan Khairat Kematian Kuala Sepetang 


smstunai.com - Buat duit dengan dengan sms bersama bukti pendapatan aku.

Sesuai untuk semua orang saya cadangkan anda menggunakan sms secara pukal ini kerana modal RM20 Shj,keuntungan pakai sms bila berurusan,orang mcm mana pun akan baca dahulu sms baru didelete sms..so maklumat kita dh sampai
ANDA WAJIB SERTAI KERANA
Dahulu Company lain jual sistem BUKLSMS sampai RM800
Kami Jual RM 20
Top up SMS Serendah RM10 je
1 SMS bernilai serendah 8 sen shj
Komisyen melebihi 100%
1klik dapat hantar 200 ribu sms serentak
Semua komisyen terus ke akaun anda.... Serius tak tipu...
Insentif Referal...RM20
Insentif Infiniti....RM10
Duit komisen semalam skit je
Untung berlipat kali ganda!!
 
Daftar Segera Jadilah orang Terawal

P/s: aku nie pantang kalau ada bisnes baru..janji masyuk je..bukan target nak jadi jutawan pun, aku target lepas bayar semua bill bulan2 jadila...selain tu dapat kawan ramai...apa yg penting bekerjasama...:)

4 sale yamaha EGO & 135LC

Salam &  Selamat Sejahtera kepada semua pembaca dan peminat, aku sebenarnya terdesak nak pakai duit nie...Nak lelong sekaligus 2 yamaha nie EGO & 135LC tapi harga belum pikir lagi..Sapa2 yang berminat harga boleh runding lagi ok.

Ciri - Ciri
  1. Belum Pernah xcident
  2. Good Condition
  3. Jimat Minyak ...Tau la kan harga minyak sekarang
  4. Gerenti tak kena saman...(sebab aku baik ngn polis dan Jpj hehe...
  5. Harga boleh nego lg.
Sila Lihat Gambar Dibawah.













Hahaha kena tipu..jgn call aku dh la, aku tak jual ...

Pukul Berapa Buka


Pada suatu tengah malam telepon di rumah seorang pustakawan berdering.

"Pukul berapa perpustakaan akan di buka?" seorang pemuda di hujung
talian bertanya.

"Jam 9 pagi encik, apa hal yang penting sangat encik menelifon saya tengah malam buta nie?" tanya pustakawan tadi.

"Tak boleh buka awal lagi ke?" pemuda itu bertanya lagi dengan nada kecewa.

"TIDAK, tidak akan dibuka sebelum pukul 9!" si pustakawan menjawab dengan nada yang tinggi.

"Penting sangat ke sampai encik tidak boleh tunggu sampai pukul 9 pagi untuk masuk?".

"Siapa kata saya mau masuk?" kata pemuda itu kesal, "SAYA MAU KELUAR!"

Bukti Income Ke-3 RoyaltyFx 18/12/10

2x Pendapatan
Keuntungan Setiap Minggu
 
Sorry ganggu lagi, nie income ke-3 saya bersama RoyaltyFX baru lagi nie masih panas duit nie.
minggu lepas RM67.10 minggu nie meningkat lagi RM82.97.
 
 
 
1) pendapatan pasif
Plan pasif adalah pendapatan dari
keuntungan trade Forex yang kami lakukan setiap minggu tanpa
perlu anda berbuat apa-apa. Hanya kongsi modal sahaja iaitu dengan membuat
...pembelian Lot dan terima keuntungan setiap minggu.
 
2) pendapatan aktif
Plan aktif ialah anda buat penajaan iaitu
memperkenalkan perkhidmatan kami ini kepada sesiapa sahaja dan setiap yang join
ahli dan terima keuntungan setiap minggu.
 
Modal bermula dari RM37 Shj
Sertai Kami Sekarang,Jadilah Yang Terawal
 
P/s: Bagi yang sudah mendaftar kenapa tak mencuba? Murah sahaja,
tak cuba mana nak tahu betul ke tak,jangan sampai terlambat,apa pun kita mesti jadi yg terawal.
Gunakan duit anda dengan bijaksana!

Buat Duit Dengan Club Asteria

Salam Sejahtera semua bagaimana harini mintak maaf banyak2 dah 2 3 hari takde pos. sebernarnya sibuk dengan tugas2 hakiki disamping part time, untuk pengetahuan semua skrg nie aku sibuk dok jalan satu projek baru yang dinamakan club asteria, kalau korang pernah dengar benda nie baik korang join je...sebenarnya benda nie sangat2 bagus.

Untuk pengetahuan korang 4 - 5 bulan lepas member aku ada ajak join club asteria nie tp aku mcm susah nak percaya, mana taknyer nak keluarkan duit malaysia, pastu convert usd plak ..besar tu..skrg nie aku terlopong dan jeles gila kat dia sebulan2 RM15k dia cashout..hohoho

so skrg nie aku mula la nak merangkak, sape yang nak mula merangkak dengan aku boleh la baca dulu apa itu club asteria..

INGINKAN PENDAPATAN AKTIF DAN PASIF?
TAK TAJA PUN DAPAT DUIT



AMARAN: Saya bukan buat lawak, Buat apa saya email anda semua kalau saya tak dapat duit,Bagi yang serius hendak buat duit sahaja teruskan membaca



Ini baru betol2 Program 4D = Duduk diam dapat duit
kami bukan skim cepat kaya!
Perkongsian keuntungan bisnes yg sebenar!!
nak duit USD400 masuk akaun bank anda setiap pagi Jumaat??
lihat sendiri kejayaan kami, bukti pendapatan tetap yang mantap.



Tak yakin? Tak pandai? Tak Paham?
Jangan Bimbang,
saya akan bimbing anda sampai berjaya!!!
ANDA STUDY DULU ! KAJI DULU !

CLUB ASTERIA SISTEM NAMPAK SEPERTI RUMIT TP BILA DH PAHAM MMG MASYUK!!
SAYA MASIH LAGI MERANGKAK, SISTEM INI TIADA ORANG ATAS AKAN BERJAYA, SAPA CEPAT SAMBAR PELUANG DIA TERATAS

Klik Disini Utk Kejayaan Anda
Web : http://asteria2u.com 

P/s: Program ini bukan Skim cepat kaya ciptaan orang malaysia punya yg kebanyakakan menipu,Program ini dicipta oleh Bekas Pengarah Bank Dunia Andrea Lucas dan ianya adalah sah dan berdaftar. Anda pasti berterima kasih pada saya suatu hari nnt dengan apa yang anda dapat.

Pastikan penaja anda: blitz5755 dan boleh add ym saya: blitz5755

Soalan Pelik Jawapan Cerdik

Seorang guru, Cikgu Murni (Umur: 22) menghadapi masalah dengan salah seorang muridnya (Abu).

Lalu guru ini bertanya kepada murid tersebut : "Apa sebenarnya masalah awak, Abu?"

Lalu Abu menjawab, "Saya terlalu cerdik untuk berada di darjah 4, kakak saya menduduki UPSR dan saya lebih cerdik dari dia, maka saya seharusnya berada di tempat yang sama juga!".



Cikgu Murni dah tak tertahan. Dia bawa Abu ke pejabat pengetua. Sementara Abu menunggu di ruang tamu, Cikgu Murni terangkan keadaan tersebut kepada pengetua. Pengetua mengatakan yang dia akan berikan ujian kepada Abu dan jika Abu gagal menjawab, maka Abu harus kekal di darjah 3 dan berkelakuan baik. Abu dibawa masuk ke pejabat Pengetua dan Cikgu Murni terangkan pada Abu dan Abu bersetuju untuk ambil ujian yang akan diberikan.



Pengetua: Apa 3 x 3?
Abu: 9
Pengetua: Apa 6 x 6?
Abu: 36

Pengetua terus bertanyakan soalan2 berdasarkan tahap pencapaian murid2 UPSR dan si Abu mampu menjawab tiap soalan yang diberikan. Lalu pengetua memandang Cikgu Murni dan berkata, "Saya rasa murid ini sepatutnya berada di darjah 6", Lalu Cikgu Murni berkata pada pengetua, "Saya ada soalan saya sendiri, boleh tak saya ajukan pada Abu?". Pengetua dan Abu bersetuju.



Cikgu Murni: Apa yang lembu ada 4 di badan, tapi saya cuma ada dua?
Abu: (berfikir) Kaki

Cikgu Murni: Apa yang ada di dalam seluar kamu tapi tidak pada seluar saya?
Abu: Saku

Cikgu Murni: Apa yang bermula dengan huruf "K" akhir dengan "A", ianya berbulu, berbentuk oval, nyaman dan mengandungi lapisan nipis keputihan?
Abu: Kelapa

Cikgu Murni: Apakah yang masuk keras dan berwarna "pink", bila keluar lembik dan melekit?

Mata Pengetua terbuka luas dan sebelum sempat dia menahan, siAbu terus menjawab.




Abu: Gula-gula getah (Bubblegum)

Cikgu Murni: Apa yang mereka lakukan, lelaki secara berdiri, wanita secara duduk dan anjing secara tiga kaki?

Mata Pengetua sekali lagi terbuka sangat2 luas dan sebelum dia sempat hendak menahan si Abu terus menjawab.




Abu: Bersalaman

Cikgu Murni: Baik, sekarang saya akan ajukan soalan berbentuk siapakah saya, okay?
Abu: Baik Cikgu

Cikgu Murni: Awak memasukkan batang kedalam saya. Awak ikat saya untuk saya berdiri. Saya kebasahan sebelum awak.



Pengetua kelihatan resah dengan soalan yang diajukan oleh Cikgu Murni.




Abu: Khemah

Cikgu Murni: Jari memasuki saya. Awak menggesel-gesel saya bila awak teringatkan saya. Lelaki idaman akan mendapat saya dahulu.



Pengetua semakin resah dan tidak selesa. Lantas terus meneguk segelas Nescafe 3in1.




Abu: Cincin perkahwinan

Cikgu Murni: Saya ada bermacam-macam saiz. Bila saya sakit saya akan meleleh. Bila saya keluar, banyak tisu yang akan digunakan. Bila awak hembuskan saya, akan berasa lega.



Sekali lagi pengetua rasa amat resah dengan soalan yang di ajukan oleh Cikgu Murni dan ingin membantah, tapi si Abu mendahuluinya.




Abu: Hidung

Cikgu Murni: Saya batang yang keras. Hujungnya tajam. Saya akan datang dan masuk dengan lajunya.


Abu: Anak panah

Cikgu Murni: Sekarang saya akan ajukan soalan dalam Bahasa Inggeris, okay?
Abu: Okay

Cikgu Murni: What word starts with a 'F' and end in 'K' that means lot of heat and excitement?
Abu: Firetruck

Cikgu Murni: What word starts with a 'F' and ends in 'K' & if you dont get it you have to use your hand.


Abu: Fork

Cikgu Murni: What is it that all men have one of.

It's longer on some men than on others, the pope does not use his, and a man gives it to his wife after they are married?
Abu: Surname

Cikgu Murni: What part of the man has no bones but has muscles, lots of veins and loves pumping?
Abu: Heart

Pengetua menghembuskan nafas kelegaan bila mendengar jawapan yang diberikan oleh si Abu, lantas berkata "Baik hantar murid ini ke Universiti Malaya; jawapan yang saya fikirkan semuanya salah".



P/s: Jika jawapan anda semua salah, anda adalah sama spesies dengan pengetua yang mempunyai pemikiran kuning... ..hehehe

Mat Punk dan Atok



Seorang orang tua sedang duduk di kerusi di sebuah taman bunga sambil menikmati udara petang.. Tiba-tiba seorang anak muda bergaya punk duduk di sebelah si atok tersebut…

Rambut anak muda itu dicat kuning dan hijau, sementara rambut-rambut yang berdiri dicat jingga dan ungu. Di sekeliling matanya diwarnakan hitam. Orang tua itu lama menatap si punk tersebut…

Merasa terganggu dengan tatapan orang tua itu.. pemuda punk itu bertanya.. “Eh, pakcik.. kenapa tenung saya macam tu..? apakah dulu waktu muda pakcik tidak pernah buat kerja yang gila-gila?”

Setelah menarik nafas panjang… orang tua itu menjawab.. “Tentu saja pernah. Dulu aku pernah mabuk teruk..

dan ketika mabuk itulah aku merogol seekor burung kakatua. jadi sekarang ini aku keliru… jangan-jangan kamu adalah anakku.”

RoyaltyFx - Bukti Pendapatan Kali Ke-2 Bersama RoyaltyFx

2x Pendapatan!
Keuntungan Setiap Minggu!
Salam sejahtera semua mggu lepas saya dah dapat RM50.40 minggu nie masuk lagi RM67.10 jadilah..
nie saya nak tunjuk income ke-2 saya join RoyaltyFx. Bukan nak sembang cuba tengok betul2 tarikh di screenshot dibawah.


1) pendapatan pasif
Plan pasif adalah pendapatan dari
keuntungan trade Forex yang kami lakukan setiap minggu tanpa
perlu anda berbuat apa-apa. Hanya kongsi modal sahaja iaitu dengan membuat
...pembelian Lot dan terima keuntungan setiap minggu.
2) pendapatan aktif
Plan aktif ialah anda buat penajaan iaitu
memperkenalkan perkhidmatan kami ini kepada sesiapa sahaja dan setiap yang join
ahli dan terima keuntungan setiap minggu.

Modal bermula dari RM37 Shj
P/s: Bagi yang nak mencuba tu jangan terlalu ghairah sangat nak labur smp puluh2 ribu sebab kita belum tau sejauh mana program mcm nie bertahan, saya cuma tunjukkan bukti income saya,dan setakat nie RoyaltyFx takde masalah, Saya tidak memaksa anda, duit anda gunakan kebijaksaan anda sendiri.

Jangan Sesekali Tekan Butang ATR !

Seorang lelaki dalam kapal terbang tiba-tiba ingin buang air. Tapi tiap dia hendak ke toilet, selalu saja ada orang didalam.
Seorang pramugari melihat keadaan ini, dia lalu menawarkan utk menggunakan toilet wanita dengan syarat dia tak boleh menekan butang2 yang ada di toilet tersebut.
Kerana dah tak tahan, masuklah lelaki tadi ke dalam toilet wanita yang memang sedang kosong.
Ternyata butang2 itu memang ada, dekat tempat tise.
Ada 4 butang yang bertuliskan: WW, WA, PP, ATR.
Kerana perasaan ingin tahu, lelaki tadi cuba untuk menekan butang2 itu.
Dengan hati-hati dia menekan tombol WW dan ketika itu juga air hangat menyembur ke punggungnya. Dalam hati dia berkata, “Oh.. rupanya butang ini bererti WARM WATER (air hangat) untuk cebok. Wah selesa sungguh perempuan kalau ke toilet”, katanya dalam hati.
Masih ingin tahu, lalu dia menekan tombol WA, dan ketika itu bertiuplah udara hangat (WARM AIR) untuk mengeringkan punggungnya yg basah. Dia berfikir, “Tidak hairan kalau perempuan selalu lama di dalam toilet dengan layanan seperti ini”, tambahnya.
Lalu dia menekan butang PP dengan sangat berhati-hati sambil menantikan kemungkinan yang akan terjadi.
Ternyata satu span bedak (POWDER PUFF) keluar dari tepi lalu menepuk2 bedak ke punggungnya yang sudah kering dengan bedak halus. “Oh man…… this is great…… sangat hebat layanan seperti ini!”, katanya dalam hati.
Dengan tidak sabar kerana ingin menikmati layanan lain yang sudah dia bayangkan, pasti sangat selesa kerana merupakan butang terakhir, d ia segera menekan butang “ATR”……….. !!!
Sedar2 dia sudah berada di wad hospital dan ditangannya dicucuk jarums.. dia sangat hairan, lalu dia bertanya pada jururawat yang sedang bertugas.. dia menerangkan bahawa apa yang dia ingat adalah dia sedang berada dalam toilet wanita dalam sebuah pesawat.
Si jururawat kemudian menjelaskan, “Ya.. anda pasti sedang menggunakan layanan toilet dalam pesawat yang dikhaskan untuk wanita..hingga anda menekan butang ATR iaitu butang AUTOMATIC TAMPON REMOVAL (penanggal tampon automatik).. dan anda pun pengsan kerana buah zakar anda tertarik oleh alat itu...

 canggih toilet diorang nie! mau berjam-jam buang air..

Bahaya Kahwin dengan Programmer

Kawan Kawan, Sebelum anda memutuskan untuk berkahwin dengan seorang "programmer" anda perlu pikir dengan semasak-masaknya dulu sebelum anda menyesal dikemudian hari. Ini adalah contoh daripada seorang isteri yang mengadu pada mengenai hubungan dia dan si suami, seorang PROGRAMMER setiap hari.

Suami : (Setelah balik lewat dari pejabat) "Selamat malam sayang, sekarang saya logged in."

Isteri : Abang ada beli tak barang yang saya pesan tadi?

Suami : Bad command or filename.

Isteri : Tapi kan ke saya dah call abang pagi tadi kat pejabat suruh abang beli!

Suami : Errorneous syntax. Abort?

isteri : Ish. Abang nih, takkan itu pon tak ingat? Hahaa..... Abang kata tadi dalam telefon nak beli tv? Mana dia?

Suami : Variable not found...

Isteri : Abang nih memang tak bole harap la. Bak kad kredit abang. Biar saya pergi belikan dan shopping barang dapur sekali.

Suami : Sharing Violation. Access denied...

Isteri : Abang ni tak sayang saya ke? abang lebih sayang komputer abang tu dari saya. Saya tak tahan la kalau macam ni selalu.

Suami : Too many parameters...

Isteri : Saya menyesal pilih abang sebagai suami saya. Harapkan muka je hensem.

Suami : Data type mismatch.

Isteri : Abang nih memang betul-betul tak berguna la.

Suami : It's by Default.

Isteri : Macamana pula dengan gaji abang?

Suami : File in use ... Try later.

Isteri : Kalau begitu, apa peranan saya disisi abang sebagai seorang isteri?

Suami : Unknown Virus. "


 

Penutup Botol




Didalam sebuah bas diwaktu petang semasa ramai orang berebut-berebut untuk pulang ke rumah ada seorang gadis yang keadaanya agak resah sedang duduk berdepan dengan seorang lelaki Jawa yang sedang berdiri berhimpit-himpit dengan penumpang yang lain. Memang kebiasaannya di waktu begini jalanraya sesak. Jadi bas tu tak dapat le bergerak dengan sempurna.

Gadis yang resah tu rupanya ..nak terkencing. Tetapi dia tak dapat turun sebab orang ramai dan bas tidak berhenti serta rumahnya pun jauh lagi.

Tahan punya tahan last-last terkencing le sikit. Bila dia perasan dia pun buat-buatle buka handbag dan cuba mencari sesuatu.

Tanpa disedari lelaki didepannya dah perhatikan dia dengan agak lama juga. Nak jadi cerita orang yang duduk sebelah gadis tersebut pun bangun sebab dah sampai. Jadi gadis tersebut pun alih le ke tempat tersebut kerana sit dia dah basah. Jadi lelaki ni pun nak duduk le. Bila dia tengok basah dia tanye kat gadis tersebut.

"Aduh bu..ngapa tempat ni basah ya"...

Jawab gadis tersebut "Ohh... tadi botol minyak wangi saya tertumpah. Saya cari tutupnya tapi tak jumpa. Dalam beg tangan pun tidak ada".

Jadi Jawa tu pun keluarkan le sapu tangannya dan lap sebelum duduk. Setelah duduk dia pun cium le saputangan tersebut untuk menghidu wangiannya.

Bau punya bau baru le jawa tu tau rupanya air kencing sambil tersenyum jawa tu jawab.. "Lo...Kalau minyak wangi jenama ini..Kalau mau, saya ada penutupnya."....

Rahsia Facebook Boleh Buat Duit !

Korang selalu mengadap facebook jumpa macam2 aplikasi, contoh aplikasi

Contoh Script Aplikasi:-
 
Siapa Tak Gosok Gigi?
Top Five Millionare?
Dapat Hadiah Misteri Anda?
 
korang tau ker semua tu, tuan punya aplikasi tu dapat duit...lagi banyak orang klik2 aplikasi lagi byk ler duit masuk!! mcm tu la lebih kurang2nya la.. haaa sini la rahsianya..bagaimana bro kita nie membongkarkan teknik2 ..dan korang juga akan diberi percuma aplikasi facebook yang senang untuk dihandle ..kacang je...

Anda bukan sahaja akan dapat Ebook teknik langkah demi langkah tanpa berselindung, juga Satu Script Aplikasi Facebook di atas  bakal menjadi milik anda:-

tengok ..mendapat pujian ramai


so bagi yang nak berjinak2 dengan aplikasi facebook dan kutip duit dengan facebook..boleh la layari link dibawah...


Malang Si Nenek Tua

"Seorang gadis menjadi pelacur tetapi tidak mahu neneknya tahu.

Satu hari satu gerombolan pelacur ditangkap termasuklah gadis itu. Polis meminta pelacur-pelacur itu membuat satu garisan lurus. Semua beratur. Tiba-tiba muncul nenek tua kepada gadis itu jalan bongkok-bongkok dan setelah melihat cucunya berbaris dia bertanya: "Kenapa kamu berbaris di sini?"

Cucu pula untuk menghalang neneknya tahu cerita sebenar telah berbohong dengan mengatakan ada dermawan akan membahagi-bahagikan buah orange dan sebab itulah beliau berbaris. Nenek beredar pergi. Di pertengahan jalan dia teringatkan cucu-cucunya yang lain yang mungkin mengharapkan beliau membawa pulang buah-buahan. Lalu dia pun turut berbaris tanpa diketahui oleh cucunya. Dia berbaris di belakang.

Seorang anggota polis mengambil kenyataan-kenyataan dari gadis yang sedang berbaris itu. Apabila dia sampai untuk giliran mendapatkan kenyataan orang terakhir, dia terkejut kerana tercegat seorang nenek yang jalan pun bongkok-bongkok macam tiada kudrat. Dia tercengang lalu tertanya: "Kamu tua, bagaimana kamu lakukannya?"

Si nenek (menyangka soalan itu ditanya tentang bagaimana dia boleh makan orange itu menjawab: "Oh senang je. Aku hanya cabut gigi palsu dan mula sedut sampai airnya kering."

 

Jangan mintak cerai dlm kete


Suami tengah memandu.

Isteri : kita dah berkawin 15 tahun dah,saya rasa saya tak sesuai lagi bersama dengan awak... saya nak mintak cerai dengan awak.....

si suami diam dan terus memandu kereta ...bertambah laju....(70km)

isteri : saya dah tak cintakan awak lagi...sebenarnya saya dah ada teman lelaki....dia akan berkawin dengan saya lepas awak ceraikan saya... saya malas nak cerita panjang lagi.. dan saya tak nak awak cuba pujuk saya..saya dah bosan hidup dengan awak....!!

si suami terus memandu dengan penuh perasaan marah...masih diam...

Isteri : bila kita bercerai,saya nak rumah kita...

si suami masih diam ...memandu dengan lebih laju.....(80km)

isteri : saya nak anak kita juga...awak bukan boleh pelihara mereka.....

si suami masih diam ..tambah kelajuan (100 km)

isteri : saya nak kereta ini,kredit card dan saving akaun kita

sisuami masih diam, membelok kereta ke arah jaya jusco.......

isteri : awak ada ingin minta apa2??

suami : tak perlu....saya dah ada apa yang saya perlukan...

isteri : ya kah?? apa yang awak ada..??

suami :sebelum sy menlanggar dinding konkrit jaya jusco... saya ada air bag.....awak tak ada..

Taubat seorang pondan




Ceritanya adalah berkisar kepada kisah Ayu.( nama sebenarnya Hamdan ). Ayu adalah seorang mak nyah ataupun Pondan maupun Ponen bahkan juga suatu masa dulu lebih dikenali sebagai Bapok yang berkerja di sebuah syarikat swasta (nama dirahsiakan) diibu negara sebagai Operator cum penyambut tetamu.

Semasa Ayu mula menjejakkan kakinya di KL, beliau tinggal bersama teman sekampungnya yang bernama Ayob di Hulu Klang. Namun, apabila Hamdan.. oopssss ... Ayu mula menukar selera dan cara hidupnya akibat terlalu taksub dengan gaya kehidupan kota metropolitan yang cukup mencabar lantaran memilih cara pemakainnnya menjadi seorang 'wanita'.Penampilan baru nya cukup disenangi oleh mata-mata gatal jantan-jantan miang kota raya. Sekali pandang keayuannya memang terserlah lengguk langkahnya boleh membuat yang lumpuh pun bangun berlari apatah lagi kalau skirt pendeknya kegemarannya terselak bak tiupan angin ganas kenderaan yang sentiasa mundar mandir macam-macam ada. Pak Abu pun boleh simpan ketayap dalam poket dulu. Keterampilan ini pun kadang-kadang membuatkan Ayob yang memang telah mahir dengan asal usul Ayu pun tak tertahan takut-takut ada yang patah katil bujang nanti sabun pulak jangan cerita lah sejak-sejak kebelakangan ni, asyik kehabisan stok saja. Demi keselamatan dan menjaga maruah dan nama baik kampong mereka Ayu telah berpindah keluar dari rumah sewanya tak sama line lah braderrrr.

Hari demi hari berlalu dengan pantas kehidupan kotaraya makin mencabar kelibat Ayu sudah lama tidak kelihatan. kes jenayah makin menjadi-jadi rogol, ragut, bunuh secara sengaja, tidak sengaja maupun tanpa disedari, buat dan buang anak. Kadang-kadang tertanya-tanya juga Ayob akan nasib rakan sekampong nya yang telah vogue gitu ... Di pendekkan cerita yang makin memanjang, satu hari ketika Ayob berada di rumahnya sedang menonton Akademi Fantasia tiba -tiba kedengaran satu ketukan di pintu rumahnya. Bila Ayob buka pintu... dilihat didepannya seorang wanita cantik lagi Ayu ... dengan skirt pendeknya.. dan rambut al-ala Norrita..Ayu menyapa Ayob. Hampir tak kenal Ayob bahawa di depannya itu sebenarnya akan kawannya si Hamdan ..(Ayu..le) disebabkan ke'Ayu"an. Di panjangkan cerita..Ayu pun masuk ke rumah sambil menangis tersedu-sedu sambil memeluk Ayob. Ayob yang terkedu dan gabrah cepat-cepat menutup pintu kerana takut-takut diintai oleh pasukan 999 TV3 maupun Edisi Siasat NTV7. Kelembutan Ayu membuatkan Ayob berasa sesuatu yang telah mula bergerak ... namun Ayob masih maintain machonya

Ayob : Pasai apa hang dok teriak nie.. .

Ayu : Yob, aku menyesai dah la nie. Aku sebenagnya nak bertaubat.. Aku tak mau dah nak pakai baju seksi-seksi lagi. Aku insaf ... insaf ... TAUBATTTTT ... aku tak mau nama dan gambag aku keluag masuk TV ataupun sorathabag macam dot dot dot tu ... . isk isk isk huaaaaaa ... .

Ayob : Baguihla kalu macam tu Dan (nama timangan Hamdan semasa mereka di kampong) Aku pun selalu juga dok doa kut hang balik ke pangkal jalan. hamdulillah ...

Ayu : Betoi lah Yob ... hang sorang lah kawan aku dunia dan akhirat ... .. Mulai minggu depan ... Yob aku akan berazam untuk berubah ... kali ni habis-habisan. Aku akan ... pakai tudung dengan baju kurung
ala-ala Waheeda gitu.. takmau dah dedah aurat. What do u thing Ayob ?

Ayob : #$5@&* !!! Astagfirullah. .. ... ..( Ingat taubat betoi-betoi )

Facebook Zaman Kesultanan Melayu Melaka 520 Tahun Dahulu..

Zaman dahulu sibuk dah diorang dok berFb apatah lagi zaman sekarang kan? ehehehe...

RoyaltyFx - Bukti Pendapatan Pertama Aku Dengan RoyaltyFx

Salam semua walaupun takde la banyak mana pun tapi inilah yang semua orang nak tengok, screenshot pertama hehehe..minggu nie aku dapat RM50.40..jadilah kan? aku bukan melabur banyak mana pun dengan Royaltyfx nie, berbaloilah dengan apa yg aku laburkan. Bermakna RoyaltyFx Paid!!!! So apa lagi korang tunggu..jom la serbu RoyaltyFx bersama aku. Keuntungan minggu nie adalah 1 lot = USD1.15, so kalau korang ambik banyak lot darab la dengan USD1.15 tu. Ok la tak sabar tggu mggu depan plak...




Bagi yang belum tau apa tu RoyaltyFx 

Tidak perlu lagi susah-susah untuk monitor market atau untuk mempelajari ebook tu ebook ni untuk cari cara trade yang sesuai kerana sering loss di pasaran Forex.

Dengan royaltyfx saudara/ri hanya bawa keluar modal sahaja dan terima keuntungan setiap minggu tanpa perlu berbuat apa-apa kerana semua urusan trading di pasaran Forex pihak royaltyfx yang uruskan.

1) pendapatan pasif
Plan pasif adalah pendapatan dari
keuntungan trade Forex yang kami lakukan setiap minggu tanpa
perlu anda berbuat apa-apa. Hanya kongsi modal sahaja iaitu dengan membuat
...pembelian Lot dan terima keuntungan setiap minggu.

2) pendapatan aktif
Plan aktif ialah anda buat penajaan iaitu
memperkenalkan perkhidmatan kami ini kepada sesiapa sahaja dan setiap yang join ahli dan terima keuntungan setiap minggu.

Modal bermula dari RM37 Shj
Sertai Kami Sekarang,Jadilah Yang Terawal

P/s: Bagi yang sudah mendaftar kenapa tak mencuba? Murah sahaja,tak cuba mana nak tahu betul ke tak,jangan sampai terlambat,apa pun kita mesti jadi yg terawal. Saya tidak memaksa saudara, duit anda gunakan kebijaksaan anda sendiri.


 Tempah posisi anda sekarang!


T'SHIRTS - PUMA (ORIGINAL)

Makluman,


Offer untuk member2 semua,


Baju T Shirts - Brand PUMA - ( Original )
Harga Asal : RM 198.00


Harga Tawaran : RM 15.00 Sahaja.


Baju rampasan Kastam
Boleh order kalu mahu...


sila lihat contoh baju di bawah :


...




...


...

...


...



Tazkirah - Lawak

Bayangkan benda ini berlaku pada anda.....

Suatu hari pada masa Sembahyang jumaat yang di hadiri oleh lebih kurang
1,000 jemaah... tiba-tiba masuk dua orang lelaki yang menutupi seluruh
tubuhnyer dgn pakaian hitam.. tak nampak apa cuma dua biji mata and
membawa mesin gun... lalu salah seorang lelaki tu bertempik "

"Sesiapa yang sanggup MATI kerana ALLAH sila berdiri di tempat kamu"

Selepas mendengar amaran lelaki itu maka segeralah bertempiaran lari
para jemaah itu utk menyelamatkan diri.... daripada jumlah yang 1,000
tadi tu hanya tinggal lebih kurang 20 orang sahaja yang masih berdiri di tempat
masing-masing termasuk Pak Iman tu...


Lelaki yang bertempik tadi segera membuka tutup mukanya lalu melihat ke
arah Pak Imam sambil berkata:

"Ok Pak Iman, saya dah halau SEMUA yang hipokrit, sekarang bolehlah Pak
Iman mulakan sembahyang Jumaat"....

Lalu kedua lelaki tersebut berpaling dan meninggalkan jemaah....

Macammana.. adakah anda rasa lawak dgn cerita di atas. selain terhibur
anda fikirlahlah...

" Lawak kan, dari 1,000 org yg mengaku dia Islam hanya 20 yg
betul-betul
beriman... "

" Lawakkan berapa banyak manusia yang mudah lupakan ALLAH bila
menghadapi bahaya... kedua lelaki hanya membawa mesin-gun.. dia tak
kata pun nak bunuh.. tapi generasi skrang.. amat lemah.. baru kena ugut
terus lari lintang pukang.. lupa yg dia tak sembahyang jumaat lagi..."

"Lawak, ada juga yang agamanya cuma seminggu sahaja.. tu pun bila time
sembahyang jumaat.. tunjuk muka kat org kampung.. ada tu lagi dashyat
setahun 2 kali aje.. bile time sembahyang raya..."

"Lawakkan, ramai orang percaya kepada gosip dan apa yang di tulis oleh
surat khabar daripada apa yang tercatit dalam al Quran"

"Lawak kan, berapa ramai yg percaya dunia hanya sementara, akhirat
adalah tempat yang kekal, tapi berlumba-lumba mengejar dunia"


"Lawak, kita boleh bersembang dgn boyfriend atau girlfriend
berejam-rejam tapi nak berdoa kepada ALLAH alahai.. tak cukup masa..