Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Kantoi dengan abang Polis merempit !! Ko nak menagis ke nak ketawa..



Kantoi dengan abang polis !! Ko nak menagis ke nak ketawa..buat muka seposen akhirnya abang Polis lepas gak hehe. Nasib la abang Polis suruh belanja nyanyi je tak bawa balik balai kalau tak nyusahkan mak bapak je. Saman lagi jemm...

Kredit: Malaysia Viral Video

Untuk lebih banyak video menarik setiap hari sila subscribe channel youtube kami https://www.youtube.com/c/PelesitSelatan dan layari juga blog kami di http://pelesitselatan.blogspot.com

Paatu paadava !!! Y15zr Vs RS150, Lawak Mamat ni



Paatu paadava !!! Y15zr Vs RS150, terbaik mamat ni. Xtau apa yang dimaksukannya mgkin dia dok cerita pasal Y15zr vs Rs150 kot hahaha. Admin main tembak je. Macam paham plak dia. Apa pun memang menarik !!

Kredit : Adex Pelik

Untuk lebih banyak video menarik setiap hari sila subscribe channel youtube kami https://www.youtube.com/c/PelesitSelatan dan layari juga blog kami di http://pelesitselatan.blogspot.com