Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

MAKCIK BAWANG ride Rxz cuba nak goda abang Fadil Pomen



MAKCIK BAWANG ride Rxz cuba nak goda abang Fadil Pomen.
Makcik tak puas ati sbb malam ni ada game tapi moto tak laju..abang fadil dah sakit kepala kena layan karenah makcik bawang ni....tengok gaya macam kena layan lebih je makcik ni..ada lagi episod selanjutnya lepas ni.

Kredit untuk fb: babytimun.com
https://www.facebook.com/babytimun

Untuk lebih banyak video menarik setiap hari sila subscribe channel youtube kami https://www.youtube.com/c/PelesitSelatan dan layari juga blog kami di http://pelesitselatan.blogspot.com