Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Lama X Fly Camni La Jadinya ? Part Last Lawak 🤣🤣



Lama X Fly Camni La Jadinya ? Part Last Lawak 🤣🤣 . Korang rasa apa yang nak disampaikan Mamat ni kah3..Admin haram pun x faham rasanya dia mungkin lama x fly y15 dia tu la. Sampaikan orang nak parking pun takut tengok kelakuan aneh dia ni wkwkwkwkwkw...Mmg sewel budak ni

Kredit fb : Adex Pelik

Untuk lebih banyak video menarik setiap hari sila subscribe channel youtube kami https://www.youtube.com/c/PelesitSelatan dan layari juga blog kami di http://pelesitselatan.blogspot.com