Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Hilang Kemurungan!! Boleh plak Berduet dengan moto lak kali ni ��



Boleh Hilang Kemurungan!! Boleh plak Berduet dengan motor lak kali ni 😂 Biasa admin bercakap jer dgn motor tak pernah lagi nyanyi kt motor..Lawak giler bro ni dengan motor pun dia nak nyanyi juga..dengan motor pun jadi la haha. Aritu hindustan..paatupadava ada ke kwn korg mcm ni?

Sumber FB: Adex Pelik

Untuk lebih banyak video menarik setiap hari sila subscribe channel youtube kami https://www.youtube.com/c/PelesitSelatan dan layari juga blog kami di http://pelesitselatan.blogspot.com