Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

[ISU PANAS] Aksi Guru Ajuk Pondan (Bobo) Dihadapan Murid SMK Subang Bestari


Apa komen anda tentang video diatas? bagi pendapat aku la benda ni buat malu je, kalau budak - sekolah buat tak kisah lagi..menjatuhkan maruah dan kewibawaan seorg guru je.Hentikanlah korang bertaubat le hihi...

[Lawak Lambok] Selipar Hilang

Lama tak post pasal lawak Lambok ni, lawa dia memang selalu buatkan orang keras perut..jom layan


[PIC] Couple Tengoh Skodeng Dalam Jamban...18Sx

Ikshhh..Ikshhh...betul - betul tak senonoh berskodeng dalam jamban..apa nak jadi zaman sekarang


Pejabat Kentut

Tengok van dan pemandu dia mmg lawak..pejabat apa agak2 korang ni?

Eliass Antubiz Online: STICKER SYAHADAH TERBARU , 6 WARNA PILIHAN UNTUK D...

Eliass Antubiz Online: STICKER SYAHADAH TERBARU , 6 WARNA PILIHAN UNTUK D...: ASSALAMUALAIKUM.. . STICKER SYAHADAH TERBARU , 6 WARNA PILIHAN UNTUK DIMILIKI ! Sticker ini adalah versi TERBARU dipasaran,  warn.. More info