Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Motosikal Yang Perlu Anda Tahu ?


Motor yang paling moden ...... MODENas

Motor yang ada hon ........... HONda

Motor yang paling best ....... Suzuki Best

Motor yang paling bahaya ..... Hurricane (X ingat saper yg wat)

Motor untuk ahli sukan ....... Yamaha Sport

Motor yang paling elegen ..... Modenas Elegen

Motor yang paling ego ........ Yamaha Egos

Motor yang asyik menang jer .. Modenas Jaguh

Motor yang paling tajam ...... Modenas Kriss

Motor yang lagi tajam ........ Modenas Kriss II

Motor untuk menteri .......... Yamaha Pasola ( Ala dlm cite P.Ramlee - Laksamana Doremi...... ........ Menteri Pasola)

Motor untuk VVIP ............ .. Modenas Elit

motor paling tajam -> Blade, bukan kriss

motor paling seronok -> Excite

Motor tak guna pistol -> shogun

Motor paling cute -> Comel

Motor paling berahi -> passion

Motor paling jahat -> Bandit

Motor raksasa -> Ducatti monster

Motor paling best -> suzuki best?

Motor pandai karate -> kawasaki ninja

Motor red indian -> tomahawk

Motor cam terminator -> Eliminator

Motor yg lagi tajam dan ganaz dari Blade / Kriss -> FireBlade

Motor paling kaya -> goldwing

Motor kartun -> Yamaha YZF-600R Thundercat <- polis pakai ke motor ni?

motor yang paling lama ...... Yamaha Lagenda

motor yang xkan sakit ....... Norton (motor lama)

Motor yang ader kelas ....... EX5 Class

motor yang satu kelas ....... EX5 Class 1

motor yang x stabil ......... Honda wave

Motor yang paling laju di atas air ============> Motobot

Motor yang paling lama boleh bercakap==== ======> Motorola

Penagan Awan Nano Hafiz

 Seluar awan nano pun ada ke?
 mmg real awan..

Apa Korang Buat Sebelum Besar ?

Sebelum korang besar macam nie la gelagat korang...besar betul pengorbanan mak ayah kita kan...cuba tengok gambar nie betul x?

Haha Ambik Kau Nak Wheelie Sangat !


Pecah perut kena gelak kt member2 dia, bukan nak tlg adoila hahahah...yg budak nie aku xtau la nangis ke dia gelak. Video nie aku download dari fb je ok sbb lawak hihi, ntah mat rempit mana pun aku xtau.