Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Penutup Botol
Didalam sebuah bas diwaktu petang semasa ramai orang berebut-berebut untuk pulang ke rumah ada seorang gadis yang keadaanya agak resah sedang duduk berdepan dengan seorang lelaki Jawa yang sedang berdiri berhimpit-himpit dengan penumpang yang lain. Memang kebiasaannya di waktu begini jalanraya sesak. Jadi bas tu tak dapat le bergerak dengan sempurna.

Gadis yang resah tu rupanya ..nak terkencing. Tetapi dia tak dapat turun sebab orang ramai dan bas tidak berhenti serta rumahnya pun jauh lagi.

Tahan punya tahan last-last terkencing le sikit. Bila dia perasan dia pun buat-buatle buka handbag dan cuba mencari sesuatu.

Tanpa disedari lelaki didepannya dah perhatikan dia dengan agak lama juga. Nak jadi cerita orang yang duduk sebelah gadis tersebut pun bangun sebab dah sampai. Jadi gadis tersebut pun alih le ke tempat tersebut kerana sit dia dah basah. Jadi lelaki ni pun nak duduk le. Bila dia tengok basah dia tanye kat gadis tersebut.

"Aduh bu..ngapa tempat ni basah ya"...

Jawab gadis tersebut "Ohh... tadi botol minyak wangi saya tertumpah. Saya cari tutupnya tapi tak jumpa. Dalam beg tangan pun tidak ada".

Jadi Jawa tu pun keluarkan le sapu tangannya dan lap sebelum duduk. Setelah duduk dia pun cium le saputangan tersebut untuk menghidu wangiannya.

Bau punya bau baru le jawa tu tau rupanya air kencing sambil tersenyum jawa tu jawab.. "Lo...Kalau minyak wangi jenama ini..Kalau mau, saya ada penutupnya."....

Rahsia Facebook Boleh Buat Duit !

Korang selalu mengadap facebook jumpa macam2 aplikasi, contoh aplikasi

Contoh Script Aplikasi:-
 
Siapa Tak Gosok Gigi?
Top Five Millionare?
Dapat Hadiah Misteri Anda?
 
korang tau ker semua tu, tuan punya aplikasi tu dapat duit...lagi banyak orang klik2 aplikasi lagi byk ler duit masuk!! mcm tu la lebih kurang2nya la.. haaa sini la rahsianya..bagaimana bro kita nie membongkarkan teknik2 ..dan korang juga akan diberi percuma aplikasi facebook yang senang untuk dihandle ..kacang je...

Anda bukan sahaja akan dapat Ebook teknik langkah demi langkah tanpa berselindung, juga Satu Script Aplikasi Facebook di atas  bakal menjadi milik anda:-

tengok ..mendapat pujian ramai


so bagi yang nak berjinak2 dengan aplikasi facebook dan kutip duit dengan facebook..boleh la layari link dibawah...