Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Dia punya Kerek kemain lagi! last2 Kena tibai gelak..



Dia punya Kerek kemain lagi! last2 Kena tibai gelak..Abang superbike ni dia punya eksyen mengalahkan VR46 sekali kantoi tang starting...ingatkan pro sangat gaya tu haha.

Sila subcribe channel youtube kami https://www.youtube.com/c/PelesitSelatan untuk lebih banyak video menarik dan layari juga blog kami di http://pelesitselatan.blogspot.com

Viral Anak Mami Membebel Pada Lelaki Pemalas, Dijawab Baik Punya oleh 2 ...



Viral Anak Mami Membebel Pada Lelaki Pemalas, Dijawab Baik Punya oleh 2 Jejaka !!! Ni Semua Qaplah Jingga, Badut Sarkas Kepala Dongga haha.

Sila subcribe channel youtube kami untuk lebih banyak video menarik dan layari juga blog kami di http://kelakargila.blogspot.my/

Haha!! Mangkuk ayun, dibantainya wheelie time bawak mak dia!



Haha!! Mangkuk ayun, dibantainya wheelie time bawak mak dia! Kesian tul mak dia aku tengok, kalau buat kat pak mungkin kepala dah kena pelangkung haha. Nak marah ke nak gelak sama byk. Layan je la anak dapat anak sasau mcm ni.

Sila subcribe channel youtube kami https://www.youtube.com/c/PelesitSelatan untuk lebih banyak video menarik dan layari juga blog kami di http://pelesitselatan.blogspot.my

Haha lawak2!! Driver bas pedajal member latah



Driver bas pedajal member latah. Haha sekali hon melompat2 member. Letih member kena camni haha.

Sila subcribe channel youtube kami dan layari untuk lebih banyak video menarik http://kelakargila.blogspot.my/