Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Harimau Malaysia tidak bolos lagi

25 JULAI – Ekoran berang dengan kekalahan 3-5 kepada Singapura, Datuk K Rajagopal mengambil langkah drastik dengan menyenaraikan dirinya selaku penjaga gawang nombor satu negara. Semalam, ‘paparazzi’ berjaya merakam gambar beliau sedang berlatih di padang Wisma FAM.

“Saya terpaksa mengambil alih posisi penjaga gol supaya dapat memantau barisan pertahanan negara agar Harimau Malaysia tidak bolos lagi dengan jaringan yang besar’” katanya

BERSIH 2.0 punya pasal

Tu la sape suruh pakai baju kuning..LOL

Shoutmix Blogwalking TERBAIK DIPASARAN!


Jika anda adalah seorang blogger, pemilik laman web, usahawan internet, pemilik kedai online atau individu yang ingin melihat statistik pelawat meningkat di blog atau website anda dengan kos yang murah dan cepat.

Anda boleh mendapatkan rahsia saya membuat blogwalking cara mudah iaitu dengan menggunakan Software Shoutmix Autoblogwalking.

Antara ciri-ciri hebat software ini ialah

BOLEH mempromosikan banyak url milik anda

BOLEH setting banyak jenis mesej

BOLEH menggunakan proxies

BOLEH set software dan tinggalkan ia menjalankan tugas yang diberikan

BOLEH mnimizekan software di taskbar komputer atau laptop anda

BOLEH meninggalkan jejak iaitu url anda sebagai referer di blog jenis blogspot

Sekali klik beribu2 url website/blog/bisnes anda akan di blogwalking, nak promosi bisnes pun boleh. traffik = money

Website atau blog tanpa pelawat tidak akan membantu anda membuat sebarang jualan di internet atau klik iklan adsense,nuffnang dan sebagainya.....
Jadi Jika anda Perlukan Traffik ke blog atau website anda. Marilah Beli :)



Akibat Pergaulan Bebas

aku nak share beberapa pic ex player barca...sapo lai klu bukan henry n ronaldinho.
pic ni pic lamo dah,tp saje je nak bukak minda korg yg bukan saje player man u buley jd gay...hahaha..jgn mara fan man u n barca..
santai sajeee







Mesranya Mereka Berdua. . . . . . .

|

|

|

|

|

|

|

7 bulan kemudian


|

|

|

|

|

|