Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Van Putih Paling Dikendaki Yang Selalu Culik Budak Berjaya Ditahan Pihak...



Van Putih Paling Dikendaki Yang Selalu Culik Budak Berjaya Ditahan Pihak Polis Malaysia



More video please visit http://movieotai.blogspot.com

& Please Subcribe My Youtube Channel

Celoteh kapten pesawat AirAsia ke Langkawi, co pilot pun comei!!



Sesiapa yang selalu naik pesawat AirAsia dari/ke Langkawi mesti pernah mendengar celoteh kapten ni. Sempoi jer berpantun 😃



Jom mengenali siapa juruterbang air asia yang terkenal dengan celotehan nya itu . Video di rakam dan di kongsi oleh pembantu juruterbang Frizdan Fizarahman dalam laman Instagram beliau



Kredit video: https://www.instagram.com/farahzieda/



More video please visit http://movieotai.blogspot.com

& Please Subcribe My Youtube Channel

ABIS RETAK ! Bas Penyokong JDT di Baling Batu Bertubi-tubi 6/8/2016



ABIS RETAK ! Bas Penyokong JDT di Baling Batu Bertubi-tubi 6/8/2016



Kesian gak kena mcm ni, kalah menang adat la kan. Semangat kesukanan macam ni payah..



Nih la Harun Din cakap dulu.. Dicampak je sebijik bola.. Beribu tak solat.. Beribu tak sefahaman.. Beribu saling membenci.. Walhal semua islam muslim.. Kerana sebijik bola..



More video please visit http://movieotai.blogspot.com

& Please Subcribe My Youtube Channel

Rakaman Penyokong JDT dan Perak Bergaduh Selepas Tamat Perlawanan 6/8/2016



Penyokong JDT dan Perak Bergaduh 6/8/2016



Penyokong JDT bikin kecoh



Provokasi melampau punca pergaduhan antara pennyokong perak dan JDT



SEJURUS tamat perlawanan Liga Super antara Perak dan JDT yang menyaksikan skuad The Bos Gaurus itu tewas 0-1malam ini, suasana mula menjadi kecoh apabila penyokong JDT memulakan provokasi terhadap penyokong Perak.



Keadaan mula menjadi tidak terkawal apabila penyokong kedua-dua pasukan saling berbalas provokasi (yang dimulakan JDT) hingga memaksa penyokong JDT diarahkan memasuki padang oleh pihak keselamatan.



Namun biarpun diarahkan memasuki padang, penyokong JDT tetap meneruskan provokasi hingga merosakkan papan iklan selain mencabut tiang bendera sepakan sudut dan turut bertindak balas membaling objek kepada penyokong Perak.



Dalam kejadian berkenaan, rakan jurufoto dari NSTP, Supian Ahmad cedera dipukul selain kameranya dicuri dalam kekecohan tersebut.



Keadaan hanya dapat ditenteramkan sekitar jam 12.00 malam dan penyokong JDT kemudiannya didapati mula meninggalkan stadium sambil diiringi pihak keselamatan



More video please visit http://movieotai.blogspot.com

& Please Subcribe My Youtube Channel

Awek Meroyan Sebab Pakai Barang Korea



Kantoi meroyan betul awek ni... habis viral ambik ko... toilet pon jadi ke oii.. lawak gila hahaha



More video please visit http://movieotai.blogspot.com

& Please Subcribe My Youtube Channel

Bangga dengan Shaheizy Sam Pakai Baju Melayu Festival Film di Switzerlan...



Wah seronoknya Shaheizy Sam ke Locarno Festival Film di Switzerland untuk filem Interchange, pakai baju melayu siap. Bagus la bro walau kat mana berada tak lupakan daratan. Boleh memperkenalkan juga budaya Malaysia kat orang luar


More video please visit http://movieotai.blogspot.com
& Please Subcribe My Youtube Channel

Johan Ajar Maher Zain Cakap Utara Baq Hang !!



Johan Ajar Maher Zain Cakap Utara Baq Hang !! Awat hang x habaq hang pi mana = why dint u tell u coming..pala bana translator nye pn..hahahaha



More video please visit http://movieotai.blogspot.com

& Please Subcribe My Youtube Channel

Koleksi Sakit ooo Sunat Versi 2



Koleksi Sakit ooo Sunat Versi 2

Bukan senang kot nak jadi LELAKI dewasa kena melalui pengalaman paling mengerikan. Terasa ngilu plak rasa..heheh



More video please visit http://movieotai.blogspot.com

& Please Subcribe My Youtube Channel

Rempit Legend Faizal Hussein Masa Dulu-dulu





Rempit Legend Faizal Hussein Masa Dulu-dulu, ni zaman mat motor..yg
panggil rempit tu x wujud lg zaman ni kot. Filem apa ni kalau sapa
terer?

More video please visit http://pelesitselatan.blogspot.com
& Please Subcribe My Youtube Channel

Punya la speaking english...skali dia jawab Bahasa Melayu daaaa...



Punya la speaking english...skali dia jawab Bahasa Melayu daaaa... rasa segan pulak..ehem ehemmm. Moral of story, sayangi bahasa kita..marilah sama2 memartabatkan bahasa melayu..

Bahasa melambangkan bangsa.



More video please visit http://movieotai.blogspot.com

& Please Subcribe My Youtube Channel


TEMUBUAL EXCLUSIVE DYAM TUNKU MAHKOTA JOHOR(TMJ) DALAM RANCANGAN 'OBVIOU...



TEMUBUAL EXCLUSIVE  DYAM TUNKU MAHKOTA JOHOR (TMJ) DALAM RANCANGAN 'OBVIOUSLY HARITH ISKANDER'



TEMUBUAL ISTIMEWA TMJ DAN HARITH ISKANDER



TEMUBUAL ISTIMEWA OLEH HARITH ISKANDER BERSAMA TMJ



More video please visit http://movieotai.blogspot.com

& Please Subcribe My Youtube Channel

Gangster Malaysia gaduh dengan Komando Polis



Gangster Malaysia gaduh dengan Komando Polis...kejadian di tepi sungai...Bantuan pantas sampai dengan bot getah komando...



More video please visit http://movieotai.blogspot.com

& Please Subcribe My Youtube Channel

Rare ! Di sini lah rumah pakcik yg mempunyai pagar paling mahal tuh...





Rare ! Di sini lah rumah pakcik yg mempunyai pagar paling mahal tuh...kalau kat malaysia dah lama tinggal bekas tayar je hehe





More video please visit http://pelesitselatan.blogspot.com

& Please Subcribe My Youtube Channel

RAKAMAN AKSI PANAS ANGGOTA POLIS DIRAJA MALAYSIA



AKSI PANAS POLIS DIRAJA MALAYSIA

RAKAMAN AKSI PANAS ANGGOTA POLIS DIRAJA MALAYSIA



More video please visit http://movieotai.blogspot.com

& Please Subcribe My Youtube Channel

Sangat Indah ! Contoh-contoh azan mengikut maqam tarannum / Beautiful Wa...



Contoh-contoh azan mengikut maqam tarannum.. indahnya...

Beautiful Way of Azan with Different Maqam for Each Prayer.



More video please visit http://movieotai.blogspot.com

& Please Subcribe My Youtube Channel

Bila Beruk Masuk Dalam Hostel, Semua Lari Tak Cukup Tanah !



Beruk masuk sembunyi dalam bilik hostel. Sorang penghuni ala2 penangkap haiwan bebas menghalau beruk,  Yang lawaknya bila beruk tu keluar, tak cukup tanah lari. Hanya di UTP.



More video please visit http://movieotai.blogspot.com

& Please Subcribe My Youtube Channel

Hehe comel je bila Erra sakat anak dia suruh cakap Melayu



Hehe comel je bila Erra sakat anak dia suruh cakap Melayu 😅 ‪#‎InstaSeleb‬



More video please visit http://movieotai.blogspot.com

& Please Subcribe My Youtube Channel