Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Kantoi La Plak Nie !

Ambik kau kena saman sapa suruh sesat, sah memandu laju nie, dh la tak bayar  roadtax ada hati lalu kot jalan raya, sapa pemandu nie yer mcm team f1 malaysia ja mmg kelakar betoi la dia nie. Tengok no plate plak takdak parah la kena saman nie

New Subaru Impreza Limited Edition !

Hehehe gempak gila, subaru ka suharu...sambil garu2 kepala kalau pakai nie mst orang jeles punya..lepas tu plak bawak angkut ikan ker, sayur ke pi jual kat pasar hehehe mst semua nak pinjam...

Baju Cinta

Seorang nenek datang menziarahi rumah cucu perempuannya
yang baru berkahwin.
Setelah membunyikan loceng, si nenek terkejut kerana
mendapati cucu perempuannya yang membuka pintu dgn tanpa
seurat benang pun di badannya. Belum sempat si nenek bertanya,
si cucu berkata, "Saya sedang menunggu suami saya
pulang dari berkerja nie nek!"..
"Yg kau telanjang tu nape!!!???" marah si nenek.
"Ini la BAJU CINTA saya" balas si cucu perempuannya.
"BAJU CINTA ??" si nenek kehairanan.
"Ya, suami saya menyukainya, saya juga begitu senang MEMAKAInya.
Saya harap nenek dapat balik dulu sebelum suami
saya pulang kerana tentu suami saya nanti akan berasa
malu melihat saya memakai BAJU CINTA ini di hadapan nenek."
pinta si cucu perempuannya. Si nenek faham kehendak cucunya.
Dalam fikirannya mungkin itu cara terbaru si isteri melayan sang suami.
Di dalam perjalanan pulang si nenek mendapat idea.
Fikirnya dengan mengikut cara cucu perempuannya,
sudah tentu dia dapat mengeratkan hubungannya
dengan si atok yang sudah berumur.
Sesampainya di rumah, si nenek tadi terus
menanggalkan semua pakaiannya, mandi, berbedak dan
memakai minyak wangi sewangi wanginya.
Kemudian si nenek tadi pun menunggu si atok pulang.
Beberapa ketika si atok pon pulang.
Sebaik saja pintu di buka, si atok mendapati
si nenek berbogel kat depan pintu....
"Awat hang nie? Dah buang tebiat keeer???"
marah si atok tadi. "Ini lah BAJU CINTA saya bang"
kata si nenek tadi. "BAJU CINTA???......
Kok iyea pun..... IRON la dulu baju tuh!! nampak sangat kedutnyer....." wakakakaka......................

Ketahui Jantina Laptop Korang

Jgn xtau.....laptop pun ada jantina...

so, nak tahu tak jantina laptop yg selalu dingadap tiap2 hari tu? jantan ke betina....hehehehehe



buat je step kt bwh ni...



1. Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad:CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"



2. Selepas itu tekan save. Ubah save as type kepada All Files (pastikan korang save di desktop supaya senang nak cari/buka nanti).

Save as = love u.vbs



3. Close notepad apabila habis save. Then double click file td (love u.vbs) dan akan dengar suara "i love u."



Cuba dengar btul2 suara "i love u" tu....suara lelaki ke perempuan?

Kalau dengar lelaki maknanya laptop korang tu jantan dan begitu le sebaliknya....



Enjoy! blh wt korg gelak tau.... saje nk korg segarkn mata2 yg kuyu dh tu...hehehe?

Lawak Pakcik Di KFC

sebenarnya dah lama aku nak cereta pasal kewujudan KFC kat sebuah daerah paling maju di negara kedah,pendang...gila kentang sungguh..sejak dibuka sampai harini..KFC pendang dah mencapai tahap jualan tertinggi diantara banyak banyak kfc kat negara kita.see..betapa orang pendang lapar ayam..3 kaunter full berbaris hingga ke pintu setiap masa setiap hari sejak dibuka..perghhh..pernah tengok kfc kat tempat lain camni?kalau pernah anda dikira beruntung..aku tak pernah tengok lagi..ni fes time tengok..mula mula aku tengok keadaan ngeri ni time cuti raya haritu terus dalam minda terdetik.."fenomena celaka apakah ini??shait!"..ya laa...selalu duk makan ikan puyu,pucuk selom,jantung pisang rebus.ikan lampan perkasam..sesekali ada kedai jual ayam goreng salut tepung rangup..semua rakyat pakat celapak biawak la..

aku sebagai wartasawan yang ditugaskan oleh diri sendiri menerjah selaju cahaya ketempat kejadian..takdak kasi can..menyakar taya kereta pi ke lokasi terbabit untuk lihat dengan mata kepala seniri lalu menemubual beberapa kastemer kat KFC itu..tapi temubual perkara biasa..masuk ja aku terus gelak..haremmm..macam kami duk bincang dulu..mesti cleaner lagi ramai dari cashier..btol..mana tak ramainya..balik dari memukat masuk kfc.balik dari bawa kobota masuk kfc.yang pi kutip skrap pon singgah kfc sebelum balik..jenuh cuci lantai la..kalini aku port btoi2 depan cahsier..pura2 amik straw tapi curi2 dengar perbualan antara kastemer dengan cashier..

cashier : assalamualaikum pakcik..
pakcik : walekumsalam..err.err.
cashier : makan sini ka bawa balik?
pakcik : makan kat sana.(tunjuk meja)..patot ramai..pakat duk makan kat sini..
cashier : err..maksud saya..makan di meja dalam kedai ni atau bungkus bawa balik?
pakcik : ooo..habes tu kalau bungkus tak bawa balik.dia terbang balik rumah pakcik seniri ka.bungkus.
cashier : err..ok..pakcik nak set yang mana?
pakcik : yang setsi ada tak??
cashier : err..maksud saya..pakcik bule pilih set set yang sedia ada kat belakang saya ni.(tunjuk).ada yang 2 ketol ayam.ada yang 3 4 ketol..dia sekali dengan ayaq..bla bla bla..
pakcik : pakcik nak beli ayam setengah kati ja.makcik hang nak buat serunding raya esok..
cashier : pakcik..kat sini juai ayam yang dah siap digoreng la..bukan mentah.
pakcik : kalau camtu..beli teloq ayam dah la.depa kalut nak buat kueh tart..aku mana reti nak beli barang kueh camna..haru btoi.
cashier : errr..err..teloq ayam pon takdak..yang ada ayam goreng ja..makan ratah cicah dengan sos camtu ja..
pakcik : hang pilih ja la yang mana pon..ishh..pakcik tak reti nak pilih pilih ni..yang mana pon takpa.
cashier : pakcik ada berapa orang kat umah?
pakcik : pakcik sorang.anak ada 4 orang.makcik hang maseh sorang..
cashier : ok..kalau camtu saya bagi pakcik dinner plate 2 ya..air nak air gas yang mana ka?
pakcik : huuu..pakcik takleh minum ayaq gas ni.satg reja kentut..angin..teh o suam ka kopi tarik takdak ka?
cashier : takdak..takpa saya bagi milo ais kat pakcik.ada nak tambah wedges ka?
pakcik : huu?natang apa tu?
cashier : kentang goreng.senang creta..cucur ubi.
pakcik : ha bule la..bagi cucur ubi seringgit cucur pisang seringgit..campur..kerak boh lebih..
cashier : err...ok ok..(segan layan)
cashier : semua sekali RM 34.50..
pakcik : tudia aih..mahal gila..ayam berapa ketoi?(buka plastik tengok)..6 ketoi ja sampai 30 lebih..p market bule beli ayam 3 ekor.tak mai dah.(buka wallet bayaq)
cashier : err err..terima kaseh pakcik..datang la lagi..
pakcik : tak kelapaq mai dah.


huuu..aku yang duk ada kat situ..senyum sinis lalu blah masuk dalam kereta dengan muka bingung.baguih gak..depa kena sekali camtu..lama lama kFC tu semakin berkurang la..huu..tu tak buka McD,Pizza,Kenny Roger apa lagi..kalau tak lagi teruk..aku rasa..si cashier tu kompem berenti lepas kena dengan kastemer macam tu 2 3 org..kalau hampa tak caya keadaan ni..hampa pi la pendang tengok..sampai sekarang tak surut..dan dengar cereta..coleslaw terpaksa ditukar dengan acar limau..manakala beberapa menu KFC terpaksa ditukar demi kesesuaian keadaan

Japanese Prank Kelakargila



Memang kelakar abis nie, korang kena tgk wekk wekk wekk, sampai herot mulut2 aku bila tengok video nie...adoi jepun nie mmg pelik2 tahap kelakar dia..

Hikmat Tetakan Kambing Tanpa Bayang



fuyoo dasat tu,mmg xde xsempat nak ucap good bye pada member2 dia..pusing depan je kepala putus..waaaa, korang agak2 nak cuba ke tak?

Kaseh Kito Serupo (versi Yunk - Wali Band)



Dasat nie, gelek skru, Bahasa mcm kelantan je, mmg kelatan sudah maju skrg :) Layan jugak la..hui3.

Top Model Kelakar 2010

Penyertaan untuk top model kelakargila nie telah dibuka, so korang bleh join la diorang kt tepi pantai bersih..tp korang mst mcm diorang la hahaha...sanggup ke? posing sakan nie...awwww geli aku

Handphone Blackberry Murah !

Potongan Harga
Murah dan berpatutan...
Dah lama mencari handphone blackberry??
Nie la peluangnya korang beli dengan harga lelong..
Jika Sesapa berminat bolehlah segera hubungi saya ..
Price RM5xx Shj


hahahaha murah je nie RM5.50 je..tp kena bgtau siap2 x boleh letak simkad la...tp ada ringtones dia...kui3

Teka Teki Kelakar

1) Lubang ape yang rasanye hangat, nikmat dan nyaman?
Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pastu lu tido balik....

2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M opp!!! salah EPL laaa

3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
Answer: Kuih salah bikin.

4) Binatang ape yang power dlm bab berKarate?
Answer: Kuda belang....cube kira brape black belt dia ade.

5) Siape yang menemukan dompet kulit?
Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye.

7) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
Answer: Pintu yang ade tulis 'TARIK'

8) Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki...siapakah saya?
Answer: Pembohong...

9) Apa dia 'Jauh di mata, dekat di hati'?
Answer: Usus

10) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
Answer: Kutu rambut

11) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
Answer: Neneknye si katak

12) Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
Answer: Sbb lelaki ni kan 'buaya'

13) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
Answer:Sekretari baik..................'Selamat pagi Boss'
Sekretari kurang baik...........'Dah pagi ni Boss'

14) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?
Answer: Dua-dua tak kenal korang...heheheh

15) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
Answer: Tukang gali kubur

16) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?
Answer: Tahi hidung

17) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
Answer: Dua-dua kalau dah 'kringgg' bole diangkat...

18) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa ....gile ape...

19) Gajah terbang dengan ape?
Answer: Dengan susah payah......


Hahahahahahahahhhahahahh !!!!!!!

Kes Bunuh Diri Yang Paling Ngeri Didunia



Tengok dulu jangan takut baru korang boleh tafsirkan ngeri tu mcm mana

GIRL DIES


What do you guys think, fake or not? I would say fake, but a very nice try.

No one in their right mind would continue filming after she got hit...

New High Paying Keyword 2010

Sekali lagi aku berkongsi HPK dengan anda semua.Di bawah ni ada list HPK untuk kita gunakan bersama.Masih ramai tertanya2 kenapa HPK ni penting dalam adsense.Kalau xde HPK ni kita mungkin x dapat income tinggi.HPK ni boleh digunakan dalam Adsense For Domain ataupun adsense for content.

Purchase Structured Settlements 53.48
Mesothelioma Lawyers San Diego 51.47
Secured Loan Calculator 51.35
Structured Settlement Investments 50.45
Endowment Selling 50.35

Mesothelioma Patients 50.23
Mesothelioma attorney san diego 50.07
Austin Texas dwi lawyers 50.03
New York Mesothelioma Lawyers 50.01
Phoenix dui lawyers 50.01
Secured Loans 50.01
Insurance Auto 50.00
Phoenix dui attorney 50.00

students debt consolidation loans 49.96
Pennsylvania mesothelioma lawyers 49.87
data recovery Denver 49.71
adverse credit remortgages 49.56
bad credit remortgages 49.47
data recovery service los angeles 49.37
Consolidating Students Loan 49.30
Students Loan Consolidation Rates 49.17
Boston dui lawyers 49.02
memphis car insurance 48.86
conference calling companies 48.64
dui attornes los angeles 48.60
georgia car accident lawyers 48.36
san diego dui defense 48.32
Phoenix arizona dui lawyers 48.28
Los angeles dwi attorneys 48.20
Student Consolidation Loans 48.15
free quote for car insurance 48.11
irs tax lawyers 48.08
nj auto insurance 48.08
dui san diego 48.01
Los Angeles Criminal Defense Attorney 48.00
Consolidating Private Student Loans 47.96
Personal Injury Lawyer Chicago 47.83
Personal Injury Attorney Pennsylvania 47.82
Auto Insurance 47.81
Lemon Law California 47.63
Students loan consolidation interest rates 47.59
Los Angeles Criminal Attorney 47.59
Arizona dui Attorney 47.45
Consolidation Student Loan 47.44
Structured Settlement Buyers 47.31
Culinary Schools California 47.10
Student Consolidation Loan 47.06
Instant Car Insurance Quote 47.00
Iva debt help 46.90
UK home owner loan 46.67
endowment policy sales 46.58
sell structured Insurance settlements 46.53
College Loan Consolidation 46.49
dui attorney sacramento 46.48
car insurance quotes 46.47
Philadelphia personal injury lawyers 46.37
remortgaging 46.20
irs tax attorney 46.19
Consolidation Student Loan 46.18
buyer Structured Settlement 46.17
california mesotheloma attorney 46.14
home mortgages for bad credit 46.02
selling structured settlements 45.96
phoenix dui lawyers 45.90
sell structured settlement payments 45.72
Donate your car 45.56
Student loan consolidation 45.46
Consolidate School Loans 45.45
Injury Lawyers 4 You 45.44
homeowner consolidation loans 45.42
Colorado Truck Accident Lawyers 45.41
Mesothelioma doctor 45.09
School Loan Consolidation 45.09
dui attorney San Francisco 44.95
ny car insurance 44.83
Mortgage refinance new jersey 44.77
Structured settlement payments 44.43
Car Insurance Texas 44.41
Virginia Car accidents Lawyers 44.3

p/s:semoga anda suka dengan HPK ini.yang belum jadi follower blog ini, sila subcribe jadi follower blog ini.Aku akan update sentiasa info baru.Anda boleh selalu menjengah ke blog aku ini..

Isu Semasa

Pikir - pikirkan lah isi tersurat dan tersirat di sebalik gambar ini..Kalau korang bijak tolong huraikan...

New Generation


Inilah generasi kita yang akan datang ...korang percaya ke tak?