Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Masalah Orang Baru

Sepasang pengantin baru mengalami gangguan kesihatan. Setelah diperiksa dengan teliti, doktor memberitahu perkara itu disebabkan oleh hubungan seks yang terlalu kerap.

"Untuk sementara waktu ini, anda berdua dinasihatkan supaya menghadkan kegiatan seks. Sebaiknya dua kali saja seminggu sahaja. Untuk memudahkan mengingat, saya sarankan untuk melakukan hubungan ini hanya pada hari yang bermula dengan huruf S, iaitu Selasa dan Sabtu," saran doktor.

Akan tetapi pada malam ketiga berpuasa dari membuat hubungan itu, sisuami tidak dapat lagi menahan nafsunya lalu mencumbui isterinya yang sedang tidur sehingga isterinya terjaga.

"Hari ini hari apa bang?" tanya si isteri.

"Sumaat" 

 

Elaun Cola ( Sara Hidup) untuk kaki tangan swasta naik 1 Ogos 2011


Putra Jaya - Kerajaan bersetuju memberikan Elaun Sara Hidup (COLA) tanpa mengira pangkat dan tempat bertugas semua pekerja awam dan swasta sebanyak RM500.00 sebulan berkuatkuasa Ogos 2010 bagi menampung kenaikan harga minyak dan barang-barang.
                                                                                       
  Elaun COLA ini boleh dituntut di semua Pejabat Pos dan BSN di seluruh negara mulai jam 1 pm hingga 4 pm pada setiap hari kecuali hari Jumaat, Sabtu dan Ahad serta hari-hari kelepasan am.                                                          
                                                                                       
Kakitangan awam & swasta perlu menunjukkan kad pengenalan diri Jabatan untuk mendapatkan borang permohonan dan wang akan dibayar selepas penyerahan borang yang lengkap beserta dengan syarat2 berikut :-                                        
                                                                                       
     1. SuratPerlantikan Kerja - Original                                             
     2. SuratPengesahan Kerja- Original                                             
     3. SuratAkuan Majikan - (Tempat terakhir masih bertugas)                        
                                                                                       
     dan...            






















80 penutup botol Coca-Cola... ...... Baru sesuai dengan namanya Elaun Cola!      
                                                                                       
Haaaahahaha! !!! Dah! Pergi sambung kerja.... kalau pasal duit semua mata besar belaka ekk......                                                                
                                                                                       
 


                                                                                       
Whuawhuawhuawhuaaaa..


                    

Koleki Status Facebook Yang Lawak

hahah kalau nak baca banyak2 status fb yang lawak korang leh masuk sini  http://funny-profiles-story.blogspot.com

Apabila Kamen Rider tewas ditangan musuh

Apabila Pihak Musuh menguasai Keadaan beginilah jadinya


hehe...

Bukti Pendapatan Bulan March Bersama Club Asteria RM7906.00

Alhamdulillah bersyukur saya kepada Allah kerana memberikan saya rezeki yang agak mengujakan pada bulan march ini bersama Club Asteria. Jumlah keseluruhan pendapatan saya bulan march adalah sebanyak USD 2325.33 = RM7906.00. Club Asteria terus gah memegang ranking terbaik Perniagaan Internet yang sebenar, apabila ahli -ahlinya terus menjangkau lebih 200 ribu kini. Tahniah!  Club Asteria telah beroperasi selama 1 tahun 3 bulan, perbagai tomahan yang dilemparkan kepada Club Asteria namun Andrea Lucas (pengasas) berjaya membuktikan, bahawa beliau menjalankan perniagaan yang sah, dan tidak pernah lewat atau terlepas dari membayar ahlinya bonus setiap minggu. Bagi sesiapa yang berminat nak mulakan perniagaan bersama Club Asteria, disyorkan masuk link http://www.jutawanasteria.com. Berikut adalah pendapatan mingguan saya setiap minggu pada bulan ini.Bukti ini adalah sah walaupun agak berterabur.

26/3/2011
25/3/2011
22/3/2011

6/3/2011
04/3/2011

Marilah sama - sama memulakan pernigaan bersama club asteria. layari http://www.jutawanasteria.com

Pedang Kecil

Satu cerita aku pada form 1, di sebuah sekolah menengah untuk mereka-mereka yang keputusan UPSR tak bagus, (dan aku salah seorang darinya..oh..) di sebuah kelas conner lot.

Kelihatan seorang guru sedang membaca buku teks dengan suara yg lantang di hadapan murid-murid yang khusuk mendengar. Guru itu membaca sepatah-sepatah perkataan dan bagaikan mendayu2 suaranya. Aku yg mengambil posisi di belakang sekali mengalami kebosanan. Aku juga diancam mengantuk ditahap maksima dan untuk mengelakkan aku jatuh tidur, aku me'lombong'..

Supian (macam nama sebenar) juga dalam posisi boring giler. Dengan tangan menongkat dagu, matanya memandang pada belakang Fatimah (bukan nama sebenar). Sesekali kelihatan air liurnya meleleh. Aku yang disebelahnya menahan ketawa bila melihat dia terkejut kambing kerana air liurnya jatuh ke permukaan meja.

"Kau nak tengok 'pedang' kecil tak?" bisik aku perlahan ke telinganya.. "mana?" tanya dia, nampaknya seakan berminat.

Lalu aku meletakkan 'pedang kecil' di hujung jarinya. Dia seperti kagum dan mendekatkan 'pedang kecil' itu ke matanya. Dia menilik berkali-kali, sesekali menggetel 'pedang kecil' itu..

'Pedang kecil' itu bersaiz 8 mm panjang dan berdiameter 1mm lebih kurang..

"Pedang…?" dia bertanya sambil berbisik dan matanya di bulat-bulatkan sebesar2nya seraya mendekatkan lagi 'pedang kecil' itu ke matanya..

Tiba2 dia menjerit dengan kuat!!!

INI TAHI HIDUNG!!!!!

Aku terkejut, dia terkejut, Fátimah yang didepannya pun turut terkejut, cikgu lagi terkejut, seluruh kelas pun turut terkejut!

"Supian... kenapa kamu menjerit 'tahi hidung' tadi?" Tanya cikgu.. Cikgu suruh dia cerita..dia cakap takde apa2…

Aku menahan ketawa..sampai meleleh air mata dipipiku..lawak..sungguh lawak… dan si supian ni tak cerita kerana cover malu..ha ha ha!

(bila korang gentel tahi hidung, ianya terbentuk seakan2 sebilah pedang)




Juara Raja Lawak 2011 musim ke 5 - man


Man telah dinobatkan sebagai juara Raja Lawak Musim ke lima memahatkan namanya sebaris bersama juara-juara Raja Lawak sebelum ini iaitu Yus, Nabil, Kecik dan sepah.. Sementara itu naib juara jatuh kepada R2.


Persaingan ketiga-tiga finalist memang sengit. Carta undian juga kelihatan beberapa kali bersilih ganti bertukar dimana pada awal pembukaan gelanggang akhir kumpulan Balas memiliki undian paling tinggi diikuti R2 dan yang terakhir sekali adalah Man.


Tahniah kepada Man seorang posmen berjaya membuktikan anda memang layak dinobatkan sebagai Raja Lawak Musim ke 5 yang membawa pulang hadiah rm100,000.00


Lawak yang Diubahsuai (+18 )

Banyak perkara dalam hidup kita berkaitan dengan lawak jenaka, namun ada juga lawak jenaka yang mungkin ada bunyi yang agak biadab/lucah bila di ubah ejaannya:-

Kondominium tidak ada kena mengena dengan kondom. Tetapi di kondominium kita boleh jumpa banyak kondom terpakai.

Aurat dan urat adalah dua benda yang berbeza. Namun begitu, apabila melihat perempuan yang mendedahkan aurat, urat lelaki akan krem di sesetengah kawasan.

Kuih tat enak di makan. Tapi apabila kita makan lapan keping kuih tat, kita mungikin dituduh mencarut. Kalau tak percaya, cuba kira satu tat, dua tat, tiga tat, sampai lapan.

Laksamana adalah jawatan besar di dalam kesultanan Melayu Melaka. "Laksa kedah" pula adalah contoh jawapan kalau orang tanya kita "laksa mana ni?"

Barbeque adalah makanan yang enak. Namun begitu 'babi queue' haram dimakan oleh orang Islam.

Sesetangah orang memanggil cili sebagai cabai. Tapi kalau mulut nak kena cabai, cuba la cakap cibai kat depan orang tua-tua.

Membuat tahu sumbat sungguh meletihkan. Lebih letih lagi kalau orang lain hanya tahu nak sumbat je tahu sumbat dalam mulut.

Si Bosia dan Bojan dipandang hina oleh masyarakat. Namun begitu si Boroi yang makan duit rakyat mendapat sanjungan.

Bermain bola keranjang memang meletihkan. Bermain di ranjang juga boleh meletihkan.

Allahyarham P.Ramlee tak pernah dapat Lesen P sebab baru diperkenalkan. Penyanyi pop yeh yeh L.Ramli mungkin pernah dapat lesel L. Tapi Allahyarham A.Ramlie tak pernah dapat lesen A sebab tak ada.

Ramai orang lelaki takut kalau-kalau mati pucuk. Tapi tak takut kalau-kalau mati esok. (Mesej berunsur dakwah. Sila duduk tahiyyat akhir)

Duit Hilang


Pada suatu hari di sebuah Sekolah Rendah, ketika itu waktu rehat dan terlihat di halaman sekolah tersebut seorang pelajar sekolah darjah satu menangis dengan kuatnya. Lalu, bertanyalah salah seorang gurunya.

Guru : "Kenapa menangis?"
Anak : "Duit saya hilang sepuluh ringgit Cikgu" (jawabnya sambil menangis)
Guru : "Sudahlah jangan menangis ye...nih Cikgu beri sepuluh ringgit."

Namun pelajar tersebut menangis semakin kuat. Cikgu pun menjadi lebih hairan.

Guru : "Aik... menangis semakin kuat? Kan Cikgu sudah ganti sepuluh ringgit."
Anak : "Iya Cikgu...tapi kalau tadi duit saya tidak hilang,kan sekarang duit saya ada dua puluh ringgit."
Guru : "??!!!" 



Club Asteria - Income minggu nie mencecah RM3000.00+

Salam Sejahtera !!
 
Terunjanya saya pada minggu nie tak pernah mimpi nak dapat income mcm nie, Asteria bermula sejak januari 2010 tahun lepas tak pernah gagal memberikan bonus pada ahli-ahlinya setiap minggu, Malah asteria juga memberikan pada ahlinya yang rajin menaja, group sale..wow! tengok bukti income berganda saya pada minggu ini
 
Bonus minggu ini


Group sale dibayar setiap bulan


Tengok tarikh betul2, betul2 lastest income.Lebih kurang RM3k income minggu nie, Sertailah segera Club Asteria, walau tidak menaja anda tetap terima bonus mingguan.(sedikit nasihat) anda berani laburkan duit sampai berpuluh2 ribu ringgit dalam program merapu2 yang anda sendiri tidak kenal siapa pemiliknya tetapi tidak berani sertai club asteria yang betul2 menjanjikan keuntungan sebenar, Dalam web jika anda lihat pengasasnya bukan calang2 orang, tunjuk muka di video, gambar, tunjuk lg sijil2nya..bekas Pengarah Bank Dunia pula, nama beliau Andrea Lucas. Bukti pula saya dah tunjukkan setiap minggu, anda tentukanya sekarang!. Saya nak paksa anda nie, sertailah Club Asteria, suatu hari nanti anda pasti berterima
kasih pada saya.

Aneka Sup

Aneka Sup.........

Latar tempat : Gerai tepi jalan
Latar Masa : Lepas semayang Maghrib.

Kisah bermula..

Waiter : Ye nk makan ape..?


Mizi : Wei Din nak makan ape malam ni.. Lapa ni

Pozi : A'ah. Nak makan ape..? Tadi gaye cam dh lapo sangat. X sempt pak imam nk bc doa..

Din : Hehe.. Rilek Bro.. Bang sup ape ade kat sini..?

Waiter: Macam2 ada. Sup ayam, Sup ekor, sup tulang, sup daging, sup perut,sup sayur, sup campur sup gear box.. bla bla bla bla...

5 minit kemudian..


Din : Uish, Banyak ye bang, Dekat lima minit abang sebut name sup je..

Waiter : Jadi adik nak ape..? Mengah dh abg ni sebut nama sup..

Din : Erm, Kalo macam tu bagi saya SUPIAN satu.. Hahaha...

PANG..!! Dgn tak semena-mena selipar si Pozi dan Mizi naik ke muka Din.. Selipar abg waiter tu pun naik sekali.. Tamat


Moral : Jangan buat lawak Bodo time orang len tgh lapa..

Gambar Lucah Terbaru --- Jangan tengok

Korang memang nak tengok saje eh gambar2 lucah2 nie....syuuuu..jgn tunjuk kt orang.

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



takde keje lain la tu...kepala otak lucah mcm tu la ..padan muka korang hahahah gelak golek2....