Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

RoyaltyFx - Bukti Pendapatan Kali Ke-2 Bersama RoyaltyFx

2x Pendapatan!
Keuntungan Setiap Minggu!
Salam sejahtera semua mggu lepas saya dah dapat RM50.40 minggu nie masuk lagi RM67.10 jadilah..
nie saya nak tunjuk income ke-2 saya join RoyaltyFx. Bukan nak sembang cuba tengok betul2 tarikh di screenshot dibawah.


1) pendapatan pasif
Plan pasif adalah pendapatan dari
keuntungan trade Forex yang kami lakukan setiap minggu tanpa
perlu anda berbuat apa-apa. Hanya kongsi modal sahaja iaitu dengan membuat
...pembelian Lot dan terima keuntungan setiap minggu.
2) pendapatan aktif
Plan aktif ialah anda buat penajaan iaitu
memperkenalkan perkhidmatan kami ini kepada sesiapa sahaja dan setiap yang join
ahli dan terima keuntungan setiap minggu.

Modal bermula dari RM37 Shj
P/s: Bagi yang nak mencuba tu jangan terlalu ghairah sangat nak labur smp puluh2 ribu sebab kita belum tau sejauh mana program mcm nie bertahan, saya cuma tunjukkan bukti income saya,dan setakat nie RoyaltyFx takde masalah, Saya tidak memaksa anda, duit anda gunakan kebijaksaan anda sendiri.

No comments:

Post a Comment