Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Buat Duit Dengan Skamobile.net (SA0141035-V)

Sungguh tak kusangka rupanya menjadi jugak aku dengan Skamobile.net (SA0141035-V). Mula2 hanya pikir nak jual topup last2 bulan nie shj masuk Rm500++. Nie semua untung aku menaja orang...Nak tgk??

 korang tak percaya tgk bukti bawah nie, Sebenarnya panjang lagi list downline aku..cuma x muat aku screen shot..
tuuu dia komisen RM100 seorang (vip member)...RM50(pakej b) pun ada.... RM10  (pakej a) pun ada..
nie bukti downline aku...korang jgn ingat free member tu ..yang daftar free. Diorang tu masuk Pakej B. Sistem nie je dia tulis free member..xpecaya lagi? korang call la no yg aku bulat2 tu..x pecaya call owner dia, kalau x pun korang pergi terus kedai dia

SKA Mobile (SA0141035-V)
No 5, Jalan Tengku Ampuan Zabedah 9/b
Seksyen 9, 4000 Shah Alam, Selangor 
 
012 393 4339 / 012 389 4392(HP)
03 5518 5066 / 5067 (Office)
03 5518 5068 (Fax)

Ok, Malas nak cakap banyak Skamobile.net (SA0141035-V) bukan sekadar untung jual topup yang tinggu, tp untung menaja orang sehingga RM100.Berbaloi2...

Sertai Sekarang
Skamobile.net
Jumlah Ahli : 130
Ahli VIP : 46
Ahli Free : 84

Korang masih ada chance lagi....berjuta2 orang pakai internet yang korang taja. Tag line aku senang shj Skamobile bukan sekadar utung jual prepaid...Rebutlah peluang korang..

Master Dealer Skamobile.net 

No comments:

Post a Comment