Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Buat Duit Dengan Skamobile.net (SA0141035-V)

Sungguh tak kusangka rupanya menjadi jugak aku dengan Skamobile.net (SA0141035-V). Mula2 hanya pikir nak jual topup last2 bulan nie shj masuk Rm500++. Nie semua untung aku menaja orang...Nak tgk??

 korang tak percaya tgk bukti bawah nie, Sebenarnya panjang lagi list downline aku..cuma x muat aku screen shot..
tuuu dia komisen RM100 seorang (vip member)...RM50(pakej b) pun ada.... RM10  (pakej a) pun ada..
nie bukti downline aku...korang jgn ingat free member tu ..yang daftar free. Diorang tu masuk Pakej B. Sistem nie je dia tulis free member..xpecaya lagi? korang call la no yg aku bulat2 tu..x pecaya call owner dia, kalau x pun korang pergi terus kedai dia

SKA Mobile (SA0141035-V)
No 5, Jalan Tengku Ampuan Zabedah 9/b
Seksyen 9, 4000 Shah Alam, Selangor 
 
012 393 4339 / 012 389 4392(HP)
03 5518 5066 / 5067 (Office)
03 5518 5068 (Fax)

Ok, Malas nak cakap banyak Skamobile.net (SA0141035-V) bukan sekadar untung jual topup yang tinggu, tp untung menaja orang sehingga RM100.Berbaloi2...

Sertai Sekarang
Skamobile.net
Jumlah Ahli : 130
Ahli VIP : 46
Ahli Free : 84

Korang masih ada chance lagi....berjuta2 orang pakai internet yang korang taja. Tag line aku senang shj Skamobile bukan sekadar utung jual prepaid...Rebutlah peluang korang..

Master Dealer Skamobile.net 

Menantu Vs Mertua

Kamal baru sahaja berkahwin. Kerana tidak mempunyai rumah, dia terpaksa
menumpang di rumah bapa mertuanya. Malangnya, ada sesuatu yang tidak
kena. Kamal ni kuat sangat makan. Bapa mertuanya selalu merungut. Beras
20 kg, tak sampai seminggu dah habis. Selalu tak macam ini.
Sejak Kamal duduk di rumahnya… cepat sangat barang-barang dapur habis.
Kamal betul - betul menghabiskan borehhh… Kebaikan Kamal pula ialah, dia
ni alim sikit. Tak pernah tinggal sembahyang. Malangnya bapa mertuanya tak
pulak begitu… Waktu maghrib seronok depan tv tengok Roda Impian… lepas
tu sambung tengok berita… lepas tu makan… lepas tu tidur..esok bangun
pukul 8… pergi kedai kopi… bersembang, sampai tengahari. Balik makan,
kemudian tidur… petang pergi kedai kopi lagi… main dam, berborak
mengalahkan orang politik. Kerana sama-sama ada kekurangan ni lah yang
menyebabkan si menantu tak berani menasihati bapa mertua, dan bapa
mertua tak berani memarahi anak menantu yang kuat makan.
Tetapi dia terus mencari idea… macam mana nak kenakan si Kamal ni..
Bengang betul dia… dah lah tak kerja… melantak kuat pulak tu… Suatu
hari dia dapat idea… nak kenakan Kamal.. “Kamal, mari kita main dam haji…
” katanya kepada Kamal… “Boleh juga… ” kata Kamal tanpa mensyaki sesuatu.
Bila sahaja bermain, dia sengaja membiarkan buah damnya dimakan oleh
Kamal… Dia hulur, Kamal makan, hulur lagi… Kamal makan lagi… hulur lagi
makan lagi, dan lagi… dan lagi… . ” Eh ko ni Kamal… kuat betul makan laa… .
agak-agaklaa… ” katanya tersenyum.. “Alamak bapak mertua aku ni perli aku ni
… mentang-mentang aku kuat makan” fikirnya dalam hati… tapi tak apa…
Mereka bermain set kedua… Bapa mertuanya hulur… dia tak makan… hulur
lagi, tak makan juga… kena tangkap… tak macam set pertama… dia dah bijak
sikit… Bila tak makan, mestilah kena tangkap… (sesiapa tak tahu main dam
haji tentu tak faham cerita ini… )… kemudian bapa mertuanya dapat melangkah
hingga ke haji… Apa lagi… . “Ehh orang tak pernah sembahyang pun boleh
pergi haji ke… ? Merah padam muka bapa mertuanya… dia nak perli anak
menantunya, tetapi dia yang terkena… .
Selepas dari itu, Kamal tak lagi kuat makan dan bapa mertuanya dah jadi alim…
tak tinggal sembahyang lagi… sekarang ni ada kat mekah kerjakan umrah…
Nak pergi haji belum ada seru… katanya laa

Caller and Operator

Caller : Hello, can I speak to Annie Wan (anyone)?
Operator : Yes, you can speak to me.
Caller : No, I wantto speak to Annie Wan (anyone)!
Operator : You are talking to someone! Who is this?
Caller : I’m Sam Wan (Someone). And I need to talk to Annie Wan (anyone)! It’s urgent.
Operator : I know you are someone and you want to talk to anyone! But what’s this urgent matter about?
Caller : Well…just tell my sister Annie Wan (anyone) that our brother Noel Wan (no one)has involved in an accident. Noel Wan (no one)got injured and now Noel Wan(no one) is being sent to the hospital. Right now, Avery Wan (everyone)is on his way to the hospital.
Operator : Look if no one was injured and no one was sent to the hospital, then theaccident isn’t an urgen t matter! You may find this hilarious but I don’t have time for this!
Caller : You are so rude! Who are you?
Operator : I’m Saw Lee (Sorry).