Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Meroyan Kejap! Tengok "Makcik Bawang" belanja FLY



Meroyan Kejap! Tengok "Makcik Bawang" belanja FLY. Gile ar makcik ni kuat betul dia nganjing. Aku dengar diorang gelak dh mcm sasau dh hahaha. Padu gak ni, korang yang tengok video ni sila berenti la main race moto kalau x pandai fly, buat malu makcik bawang je hahahahahaha.

Untuk lebih banyak video menarik setiap hari sila subscribe channel youtube kami https://www.youtube.com/c/PelesitSelatan dan layari juga blog kami di http://pelesitselatan.blogspot.com

No comments:

Post a Comment