Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Tips Untuk Buat Anak Kembar....Senang Je !!







Jeng jeng...Copy dan paste je jadilahh...hehehe jgn maree yer. Kalau nak tips yang betul tnya la pakcik google..nie semata2 untuk korang happy je. Tp best jgk kalau ada anak kembar kan. Nnt aku nak try copy sape2 yang comel dan paste..tgk jadi ke tak..:)

No comments:

Post a Comment