Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Bukti Pendapatan Aku Seminggu Bersama TurboBulkSms


Salam,
Alhamdulilah benda yang aku war - warkan pada korang semua berbaloi la jugak. Inilah dikatan buat duit dengan internet part time.Kat atas nie adalah bukti pendapatan Turbobulksms aku seminggu je, bleh la masyuk la skit - skit campur dengan duit komisen topup aku lepas la bayar bil tenet aku bulan nie. Bagi korang yang berminat nak buat duit macam kat atas boleh la join bawah aku di GengTurbo.net eheheh!

Modal RM50 sahaja tapi korang dapat dapat macam - macam komisen antaranya komisen tajaan, komisen loyalti dan komisen withdraw. Korang klik ler link aku bagi tu dan buat sikit kajian ok. Belum terlambat lagi korang nak join sebabnya jumlah ahli berbayar terkini adalah baru 104 orang shj. Kajian Jabatan perangkaan 2008 mengatakan seramai 62.6% penduduk Malaysia yang menggunakan Internet adalah bersamaan dengan 17, 358166.2 penduduk Malaysia yang menggunakan Internet! Ramai bukan? So gunakan kebijaksanaan korang nak menarik minat diorang untuk join group korang. Semakin berkembang group korang semakin mantap ler duit masyuk!!! korang juga bleh promosi offline tebar browser ker iklan kat mana - mana majalah atau suratkhabar mmg berkesan.

Last sekali aku nak bgtau sapa yang masuk bawah aku ..aku nak kasi website www.ten-rm.com secara percuma shj. Dlm tu ada 50 Script affliate terbaik dan keuntungan affliate dia 100% RM10 shj setiap ahli yang masuk. Kalau korang nak tau website nie tgh meletup skrg sbb murah shj. Apa lagi jom berturbo Vrommm Vrommm GengTurbo.net  Daftar Cepat Sebelum Kena Tinggal......

No comments:

Post a Comment