Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Redtaggy Redtaggy Redtaggy - Dapat duit lagi !!!

 Warning: Lupakan hasrat korang nak sertai redtaggy sbb redtaggy dah bungkus! Topik ini dah lama dan tidak releven lagi, Tq!



Wahai orang2 kampung, kat sini ada berita baik, baru dan gempak, aku dapat lagi duit dari redtaggy arini, waa bagus betul la abg redtaggy nie, dia selalu je kasi duit kat aku...huhuhu. Sapa yang cakap redtaggy tak bayar..aku dh banyak dapat dah..tu la korang sapa suruh tak masuk awal2 dulu...lama dh aku ajak..kan dh nyesal..kwang3...
Cakap banyak tak guna juga kalau takde bukti kan...ok2 sabar, nie aku nak tunjuk bukti la nie...tgk bawah nie ok, duit aku dapat arini...

Akaun Redtaggy

AKAUN MAYBANK


Jeng jeng jeng...so nampak dh ker? tgk ler tarikh kat statement aku tu betul2...Ok duit yg masuk tu adalah duit T.I.R.Korang tau ker apa tir tu, tir tu senang cerita duit komisen la korang dapat bila perkenalkan redtaggy kat member2..aku kira dapat skit la nie..ada member sorg tu dapat 3k tu!!!fuyoo...dengki2..
 Ok la kalau sapa yang berkenan nak join redtaggy nie, belum masuk, dan nak mencuba bleh la join k. Aku sinopsis skit pasal redtaggy nie, redtaggy nie company online yang menjual produk2 online ebook dan lain2.Sistem redtaggy nie sangat bagus sebab dia berkongsi profit yang dia dapat kepada semua ahli2nya walaupun ahlinya itu tak menaja sapa2...Modal Rm100 Cukup gilirannya dalam 15 hari lebih mcm tu la dapat la rm140, terus masuk dalam bank, kalau korang perkenalkan member plak tu dpt rm18 setiap bulan, selagi member tu repeat2...kira setiap bulan korang dpt income pasif la..senang cerita.
 Akhir kata korang bleh masuk http://www.redtaggy.com sini baca2 betul2 apa itu redtaggy, lepas tu rasa berkenan, korang ahli yang baru nie, Klik kat borang belian dan isi borang tu, cuma aku nak mintak tolong korang bila sampai kat, Sila masukkan nombor ahli orang yang telah memperkenalkan redtaggy kepada anda korang masukkan la no aku 0133 , Tak rugi pun korang masukkan no aku sebab pendapatan korang tak jejas, lagipun aku yang perkenalkan korang, penat nie tau x, heheh!! bleh kan. Lepas tu Sila pilih tagparcel yang anda ingin beli : Pilih 1  dan lain2 korang isi seperti biasa, pastikan gunakan nama dan bank yang betul.Maybank2u shj ok!! 
Hmmm kalau korang godek2 blog aku nie korang jumpa la pasal redtaggy nie dah banyak aku post, cuma aku salah dulu sebab aku gi tulis redtaggy nie pelaburan, pembetulan la redtaggy nie bukan pelaburan. Tapi memang yang betulnya walaupun korang tak menaja tetap masyukk!! tu yang power!! 
Setakat nie sahaja post aku kali ini Redtaggy Redtaggy Redtaggy best! Lepas nie kalau ada update terbaru income aku, aku bgtau lagi kat korang, bye!

Yang Ikhlas
Eliass 
Ym: blitz5755

3 comments:

  1. betul ke redtaggy still on?kalu on kenapa masih lum bayar TMR saya utk purchase pd 23.6, 25.6, 26.6, 27.6, 28.6, 4.7 & 5.7? dah byk email saya hantar bertanyakan masalah ni tapi redtaggy tak jawab pun. masa mula2 dulu jawab jugak.saya sempat dpt skali je TMR & TIR lepas tu takde lagi da smpai skarang.sape tak sedih & sakit hati..dah la nak raya..sian anak aku nak raya takde baju raya..rasa bodoh plak aku..menyesal pun ada.

    ReplyDelete
  2. redtagy dah tutup kedai dh..mujur ler sy labur rm100 je.Benda2 mcm nie baik jgn tamak walaupun kita dibayar..

    ReplyDelete
  3. fuh! sian nye kt org2 yg tkena tu.. huhuhu

    ReplyDelete