Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Bukti Pembayaran Ke-2 Duit Dari Redtaggy

 Warning: Lupakan hasrat korang nak sertai redtaggy sbb redtaggy dah bungkus! Topik ini dah lama dan tidak releven lagi, Tq!

Jeng jeng jeng aku dapat duit lagi...so korang tgk ler 21/05/10....nie bukan tipu punya...nie kali ke-2  dh aku terima bayaran..update terbaru bayaran akan diterima setiap 10 hari sahaja. 10 hari tu termasuk hari cuti ..sabtu dan ahad..so jadinya 10 hari tepat2 la kita dpt payment.


kalau korang terlepas topik2 lama korang bleh rujuk disini :-

Redtaggy part 1 and Redtaggy part 2 

ok ler kalau sape rase nak mencuba tu bleh mencuba, baca betul2 apa yang dia tulis kat website rasanya x perlu korang tnya aku banyak2...


Cara nak register klik Kat Purchase Form


1) INTRODUCER REF. NO letak no : 0133


2)Tag parcel korang select : 1


lain2 korang isi mcm biasa...isi kaler ijau  shj ok, lepas tu korang submit la.Dah keluar maklumat untuk korang bayar korang simpan elok2, print screen kan dan save gambar dulu...sebab dia xkan kasi dh kalau korang tutup. Dah bayar jangan lupa sms ke no yang dia kasi..Sms tu penting!

nnt bila dh dapat payment korang isi borang repeat dan bayar mcm biasa..bornag repeat ada kat purchase form..ape2 x paham ym aku: blitz5755

No comments:

Post a Comment