Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Surat Khabar Lama, Old News Paper, Pia Per Lia Me...

Biasa dengar tak, van jerit-jerit macam tu kat kediaman anda?

Ye, saya biasa dengar. Masa kecil-kecil dulu, selalu juga lah jual surat khabar lama. Dapatlah beli Tamiya (lopek punya). Selain van surat khabar lama, ada juga van beli barang-barang terpakai.

Jual barang-barang terpakai ni, lagi menguntungkan. Macam-macam dia ambil. Dari basikal buruk, hingga ke kereta buruk.

Tapi tu dulu lah, sebelum saya dengar Panduan Buat Duit Dengan Mudah.my (KLIK SINI) oleh saudara Raja Kamil

Sekarang ni, semua barang terpakai (baca: tak pakai), saya jual dekat mudah.my

Lagi menguntungkan. Bayangkan, sebuah motor yang hanya dibayar RM50 sahaja, jika dijual di kedai besi buruk, saudara Raja Kamil dapat jualnya pada RM13,000 (baca: banyaknya).

Mungkin tak besar jika itulah pendapatan yang anda boleh capai dalam sebulan, tetapi bagaimana pula jika RM13,000 itu diperolehi dalam 2 hari sahaja? Ya. Terima kasih kepada Raja Kamil, kerana sudi menerbitkan panduan ini.

Kalau anda hendak mempelajari bagaimana beliau menghasilkan jualan tersebut, layari (KLIK SINI) hari ini juga.

PS : Dalam sehari, beliau hanya terima 3 pembelian sahaja !!!

2 comments:

  1. ifo menarik...leh la jual sendiri barang tak guna kat umah...hohoh

    ReplyDelete
  2. bleh la cuba kalau rasa berminat...:) jgn lupa la letak kat blog korang.Dpt jugak %

    ReplyDelete