Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Dapat RM40 dlm masa 10 hari ( Pelaburan duduk diam dapat duit)

  Warning: Lupakan hasrat korang nak sertai redtaggy sbb redtaggy dah bungkus! Topik ini dah lama dan tidak releven lagi, Tq!


Semalam masa aku aku kerja ada member aku..dok sembang2 dengan dia pastu dia cerita ada satu pelaburan nie mmg masyuk la...tggu 10 hari dpt rm40... pastu duit yang kita labur x hangus...rm100 je.aku nie bukan jenis minat sangat pasal pelaburan2 nie..tp xtau la mcm mana aku mcm nak try yang nie. Rm100 tu tak la ralat sgt kan...tp aku nak try la..tgk plan dia mcm bagus. Kat bawah nie aku terangkan serba ringkas bekenaan plan2nya. Benda nie start Bulan MAC 2010. .

  • Sehari bleh labur RM100 Shj
  • tggu je dlm 10 hari dpt RM40
  • kalau korang nie jenis berani labur la ari2 tp maximun 10 hari je rm1000 je sbb hari ke 10 korang dh dpt RM140 duit yang korang labur hari pertama dulu.
  • x cari orang pun dapat duit
  • lepas 10 hari duit kita x hangus..kita bleh repeat balik labur
  • kalau ada downline dpt RM18 ..ok la tu
  • Kalau downline repeat kita akan dpt RM18 jugak ..
  • Jadinya ..selagi syarikat nie jalan...korang tetap la dpt duit
  • bayar terus ke bank kita...xde ewallet... 

PLAN BIASA

contoh: Ahmad daftar hari isnin Keluarkan RM100 hari ke 2,3 dan 5 
ada orang masuk bawah ahmad. Hari ke10 ahmad dapat la RM140. Jadi ahmad repeat 
labur balik RM 100. Tgk Downline ahmad repeat jgk jadi ahmad dpt lagi duit.




 PLAN UNTUNG SETIAP HARI



website dia....http://www.redtaggy.com/


cara nak register klik Kat Purchase Form


1) INTRODUCER REF. NO letak no : 0133


2)Tag parcel korang select : 1


lain2 korang isi mcm biasa...isi kaler ijau  shj ok, lepas tu korang submit la.Dah keluar maklumat untuk korang bayar korang simpan elok2 sebab dia xkan kasi dh kalau korang tutup. Dah bayar jangan lupa sms ke no yang dia kasi..Sms tu penting!


Aku pun masuk la..plan mana xleh ckp kt korang :)..sbbnya aku tgk plan pun cantik 10 hari je.. website pun canggih..ada jadual payment,repeat,downline semua complete.Ada lesen SSM..Ok Setakat tu sahaja aku terangkan. So kalau sape2 berminat nak cuba bleh YM aku blitz5755.Gunakan kebijaksaan korang ! Tiada paksaan...

Download Pamplet Disini 

1 comment: