Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Ketukan Power

Ada la sepasang suami isteri hidup di sebuah pekan..

Nk dijadikan cerita, si suami selalu pukul isteri dia..pukul guna tangan, kaki, sepak, terajang, penampar, sumer skali lar..

bini amat lah x tahan dek selalu sgt kene pukul...jd, dia pn pergila mintak cerai fasakh kat mahkamah..dapat la dia cerai...

lepas je bberapa bulan abih idah, dia pn nk cari laki baru...

cari kat internet (join Friendster, Myspace dan ekawan)...dia pun letakla alamat dan contact number dia..

dia tulis la ciri-ciri yg dia nk.. first, dia nk suami yg baik2 je...tidak panas baran, x pukul gn tgn, kaki, penampar, sepak n terajang...

kedua plak, dia nk yg kuat S*KS je..

nk dijadikan kisah, dtg la seorang lelaki OKU, xde tangan, xde kaki....

KETUK la pintu umah perempuan tu...

"Tok, tok, tok"....

perempuan tu pun buka la pintu,

perempuan : ya, encik ada apa dtg jumpa sy?

laki : Saya nak jadi calon suami awak"...

psal x nk hampakan laki ni... dia jawab la "Ok" lalu ajak masuk bersembang.

perempuan : "Awak ada memenuhi ciri-ciri yg sy tulis dlm internet 2 ke?"

dgn sedih, laki 2 jawab : saya xde tgn, xde kaki, mcm mn sy nk pukul awk.."

perempuan : ok.., awk ni kuat S*KS ke?

laki 2 pn tunduk.....

dengan perasaan malu, laki jawab : cuba awak pkir, sy KETUK pintu umah awk tadi guna ape?

P/S: Korng jgn pikir yg bkn2 dia ketuk guna kepala dia jerr

No comments:

Post a Comment