Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Pasangan Kekasih Kini


Aku penah gak mcm ni . 
Awek aku tanya 'B yg mane?' 
'B dah bunuh brape?'
'B dah mati ke blom?'
'B kuasa dia mcm mane?'
'B layan la syg' 'Bbbbbbbbbbbbb' 
Aku jawab : 'baik kau diam sebelum aku selit kau bawah meja ni aku tengah war' 
Lalu beliau melakukan carian cerita korea hehe...

Kadar Baru Harga Ketum Di Malaysia

Persatuan peniaga-peniaga tegar ketum di Malaysia telah bersepakat akan menaikan harga ketum di seluruh Malaysia, ini adalah tindak balas dari kenaikan harga minyak.

Kadar baru harga ketum di malaysia mulai 1 FEB 2017
K.lumpur rm 12.00 seliter
Perlis rm 7.00 seliter
Kedah rm 7.00 seliter
Kelantan rm 15.00 seliter
N.sembilan rm 12.00 seliter
Melaka rm 12.00 seliter
Johor rm 13.00 seliter
Perak rm 7.00 seliter
Terangganu rm 7.00 seliter
Selangor rm 12.00 seliter
Pahang rm 12.00 seliter
P.pinang rm 7.00 seliter
Sabah dan sarawak bebas dari ketum..

Berkuatkuasa pada pukul 12 A.M 1 FEB 2017

Haraf maklum
Gambar Sekadar Hiasan

Saudara2ku....
Jgn risau pasal ⛽minyak naik ni. bersabarlah ..  😄sekejap aje tu. bila kereta tu dah jalan  🚗💨💨💨 nanti minyak tu akan turun ⤵sedikit demi sedikit 😅😅😅