Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Lawak Denda Anak

Daniel: Masa aku remaja dulu kan, kalau buat salah, ayah aku denda kurung masuk bilik sehari tak bagi makan. Aku rasa seksa betul.

Aaron : Samalah macam aku, teringat zaman remaja dulu.

Daniel : Budak sekarang, kalau aku denda masuk bilik makin seronok dia sebab dalam bilik ada laptop, boleh main facebook.

Aaron: Jadi macam mana kau denda anak kalau buat salah?

Daniel : Senang je, aku tutup Wifi..

Lawak Panadol

Uteh melihat rakannya, Apai sedang membuat kopi. Kemudian memasukkan sebutir ubat panadol ke dalamnya . Dengan kehairanan
Asari bertanya kepada Apai

Uteh: “ Kenapa kau masukkan panadol dalam kopi tu ?”

Apai: “Kopi ni panas… bagi panadol kurang sikit panas dia …”