Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Agen Streamyx, Unifi, Maxis, Celcom & P1 Dikehendaki, Komisyen Lumayan


Salam sejahtera salam 1 malaysia
Arini saya nak mengajak anda buat duit lagi , dahulu saya pernah mencanangkan di topik lama anda boleh rujuk disini

Sape nak jadi agen STREAMYX....Komisen lumayan !!! (Dengan Sistem Affiliate)

masa dulu pos tu mcm suka - suka je sebab mcm tak yakin, sedar tak sedar dh ada 30 orang dibawah tajaan saya, ntah mcm mana ada pulak downline - downline saya dalam tu aktif menjual produk - produk internet terbaru Streamyx, Unifi, Maxis, Celcom & P1, skrg nie pula tengah hot dengan maxis fiber internet



Jadi kira network saya nie berjalan jugak le, maka saya dah 2 - 3 kali jugak merasa komisyen walaupun tak banyak dapat, sebab saya bukan aktif pun, tapi downline saya aktif...jadi dpt ler saya skit - skit, boleh tengok bukti terkini saya,


Bukti dalam akaun Tagter.com saya

Bukti akaun Maybank masuk duit...:)

Jadi bukti semua dh ada, jangan cakap banyak lagi anda boleh buat pendaftaran percuma dan tak perlu bayar apa - apa untuk mula buat keuntungan, senang je kerja anda promosi produk terbaru dan terhangat di mana - mana, bila customer nak produk tu, anda registerkan untuk dia, dalam web ada panduan, nanti pihak company akan ambik tindakan selanjutnya, anda tak perlu bersusah - susah pergi pejabat tm.net pun. lepas tu komisyen terussss......masuk ke bank anda...senang bukan?

Dulu company nie nama micropurple skrg dh tukar nama jadi tagter, korang jgn confius plak...oklah, malas nak cerita lagi, pecaya ke tak rezeki anda ada disini? yakin la skit, kerja senang takkan tak boleh buat.

ok jom register percuma disini, Tagter.com masuk dan baca dulu, tgk plan dia kasi tu.Ok jumpa disana. Apa - apa soalan boleh tinggalkan komen.

Yang Ikhlas
Eliass Kelakargila