Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Duit Hilang


Pada suatu hari di sebuah Sekolah Rendah, ketika itu waktu rehat dan terlihat di halaman sekolah tersebut seorang pelajar sekolah darjah satu menangis dengan kuatnya. Lalu, bertanyalah salah seorang gurunya.

Guru : "Kenapa menangis?"
Anak : "Duit saya hilang sepuluh ringgit Cikgu" (jawabnya sambil menangis)
Guru : "Sudahlah jangan menangis ye...nih Cikgu beri sepuluh ringgit."

Namun pelajar tersebut menangis semakin kuat. Cikgu pun menjadi lebih hairan.

Guru : "Aik... menangis semakin kuat? Kan Cikgu sudah ganti sepuluh ringgit."
Anak : "Iya Cikgu...tapi kalau tadi duit saya tidak hilang,kan sekarang duit saya ada dua puluh ringgit."
Guru : "??!!!" 



Club Asteria - Income minggu nie mencecah RM3000.00+

Salam Sejahtera !!
 
Terunjanya saya pada minggu nie tak pernah mimpi nak dapat income mcm nie, Asteria bermula sejak januari 2010 tahun lepas tak pernah gagal memberikan bonus pada ahli-ahlinya setiap minggu, Malah asteria juga memberikan pada ahlinya yang rajin menaja, group sale..wow! tengok bukti income berganda saya pada minggu ini
 
Bonus minggu ini


Group sale dibayar setiap bulan


Tengok tarikh betul2, betul2 lastest income.Lebih kurang RM3k income minggu nie, Sertailah segera Club Asteria, walau tidak menaja anda tetap terima bonus mingguan.(sedikit nasihat) anda berani laburkan duit sampai berpuluh2 ribu ringgit dalam program merapu2 yang anda sendiri tidak kenal siapa pemiliknya tetapi tidak berani sertai club asteria yang betul2 menjanjikan keuntungan sebenar, Dalam web jika anda lihat pengasasnya bukan calang2 orang, tunjuk muka di video, gambar, tunjuk lg sijil2nya..bekas Pengarah Bank Dunia pula, nama beliau Andrea Lucas. Bukti pula saya dah tunjukkan setiap minggu, anda tentukanya sekarang!. Saya nak paksa anda nie, sertailah Club Asteria, suatu hari nanti anda pasti berterima
kasih pada saya.