Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Bukti Pendapatan Terbaru Club Asteria 28/1/2011 Total 13x Cashout !!

Salam semua, sekarang nie sibuk skit dengan kerja2 part time, ada masa baru lah nak update blog, bisnes2 pasif sekarang dan berlambak2 mcm goreng pisang panas plak, tp apa pun semua bergantung pada diri anda sendiri untuk menilai dan memilih yang terbaik.

Salah satu income pasif saya yang terbaik adalah club asteria, dah 13x cashout duit USD tanpa gagal..nak tgk tak berapa ..jeng3..betul2 masyuk !! total saya dah dpt USD 1,133.00 saya baru join bermula 15/12/10..sebulan lebih2 je.


nie email dari alertpay yang terbaru sekali 28/1/2011 mengataka duit yang saya cashout telah masuk akaun..tgk nie..

Syukur, income mencurah2 plak sejak join Club Asteria nie, setiap jumaat dapatlah gaji...huhuh tak sabar dah nak tunggu hari jumaat depan nie.. Setiap mggu anda dapat gaji..tak nak ker..ok la malas nak promosi lebih2 nnt berjela2 plak. sapa berminat nak join saya layari 


skrg nie dok intai2 duit dari bebashutang4u, web nampak mcm simple gila tp duit dah dpt dah rm280, baru 3 mggu join tak buat apa pun..downline pun baru ada 2 orang hehehe..tgk sini..modal rm100 je tp dapat duit berpanjangan sbb dia pakai spillover. Nak tau yang bangganya sms masuk ke hp terus bgtau dpt duit..walaupun RM2..
sesape nak intai jugak bleh la intai disini, dan bleh pre- register dulu kalau minat..tp ingat k, kalau dah pra-register 3 hari tak aktif kena daftar balik sebab automatik didelete. tq..bye!


Ok, dah kena!

Seorang ibu mahu mengundur kereta, seperti biasa dia cakap dengan anaknya. Anak dia ini baru berumur 8 tahun. Dia cakap “Mak nak undur kereta, kalau kena cakap ye!”
“Ok!” kata anak dia.
Si ibu pun undur keretanya.
“Lagi mak undur lagi” kata anak dia.
“Lagi lagi” kata anak dia.
Si ibu pun undur lagi, tiba-tiba “DAMM” kereta yg dia undur tu terlanggar
pokok kat belakang.
Anak dia pun menjerit” OK! Mak, dah kena!”