Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Bukti Pembayaran Ke-5 dan Ke-6 Dari RoyaltyFX

Selamat pagi dan salam sejahtera semua dan 2 minggu aku tak update pasal royaltyfx nie, untuk pengetahuan korang bukan aku tak nak post pasal royaltyfx cuma aku malas nak serabutkan blog aku nie dengan iklan2 aku sendiri kih4..tp kalau aku post pun iklan harap korang paham la, sekali lagi aku nak tekankan bahawa takde pendapatan pun dari kelakargila saje seronok je, income aku semua dari iklan2 promosi dari aku post2 nie, jadi harap korang paham dan menghormati iklan2 di kelakargila kerana itulah sumber pendapatan aku dan semangat aku di kelakargila.

nie update yang lepas dan minggu nie pasal royaltyfx, sedar tak sedar dah 6x bayaran aku terima dari royaltyfx, terima kasih royaltyfx harap perniagaan anda terus berkekalan..seronok betul dapat gaji minggu!

sesiapa yang belum join lagi dan berminat silalah masuk sini www.royaltyfx.com korang jugak boleh belek2 post2 aku yang dari pembayaran 1st smp la skrg..

Keluar topik lain....

skrg nie aku sedang usahakan 1 projek yang income usd kencang jugaklah kiranya, malas nak ckp xde bukti, skrg nie semua orang perlu tgk bukti..ok tgk sendiri lah k..


  

huhuh nie la deretan2 duit yang aku dpt dari projek nie...

jadi menarik tak? kalau menarik jomlah join aku di webgroup aku sendiri di http://www.jutawanasteria.com

No comments:

Post a Comment