Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Kantoi La Plak Nie !

Ambik kau kena saman sapa suruh sesat, sah memandu laju nie, dh la tak bayar  roadtax ada hati lalu kot jalan raya, sapa pemandu nie yer mcm team f1 malaysia ja mmg kelakar betoi la dia nie. Tengok no plate plak takdak parah la kena saman nie

New Subaru Impreza Limited Edition !

Hehehe gempak gila, subaru ka suharu...sambil garu2 kepala kalau pakai nie mst orang jeles punya..lepas tu plak bawak angkut ikan ker, sayur ke pi jual kat pasar hehehe mst semua nak pinjam...