Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Kaseh Kito Serupo (versi Yunk - Wali Band)



Dasat nie, gelek skru, Bahasa mcm kelantan je, mmg kelatan sudah maju skrg :) Layan jugak la..hui3.

Top Model Kelakar 2010

Penyertaan untuk top model kelakargila nie telah dibuka, so korang bleh join la diorang kt tepi pantai bersih..tp korang mst mcm diorang la hahaha...sanggup ke? posing sakan nie...awwww geli aku