Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Redtaggy - Bukti Aku Dah Dapat Duit

 Warning: Lupakan hasrat korang nak sertai redtaggy sbb redtaggy dah bungkus! Topik ini dah lama dan tidak releven lagi, Tq!


Assalamualaikum

Pertamanya bagi sesapa yamg terlepas baca pasal apa tu redtaggy nie boleh klik sini Kat sini aku nak tunjukkan bukti yang telah aku dapat..benda yang aku war2kan sebelum nie mmg x scam..berbayar...nie aku tunjuk buktinya duit yang aku dpt arini ...dan aku repeat balik ...


nie statment akaun aku dlm redtaggy pulak...


ok aku ajar skit kt bawah nie cara nak daftar


website dia....http://www.redtaggy.com/


cara nak register klik Kat Purchase Form


1) INTRODUCER REF. NO letak no : 0133


2)Tag parcel korang select : 1


lain2 korang isi mcm biasa...isi kaler ijau  shj ok, lepas tu korang submit la.Dah keluar maklumat untuk korang bayar korang simpan elok2, print screen kan dan save gambar dulu...sebab dia xkan kasi dh kalau korang tutup. Dah bayar jangan lupa sms ke no yang dia kasi..Sms tu penting!

So kalau sape2 berminat nak cuba bleh YM aku blitz5755.Gunakan kebijaksaan korang ! Tiada paksaan...

Download Pamplet Disini