Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Skamobile.net server reload termurah Rm10 hanya Rm9.40 !!


Apa khabar harini?saya master dealer anda ingin memaklumkan skamobile.net. sedang mencari agen-agen dan master dealer di seluruh malaysia untuk program server prepaid yang menguntungkan.

Saya syorkan anda ambik Pakej B (rm100) atau C (rm200)kerana keuntungan yang diterima amatlah maksimun..tiada server lain yang termurah dari server kami..harap saudara/saudari buat sedikit kajian tentang keuntungan diantara server- server prepaid.

Selain keuntungan menjual prepaid anda juga boleh memperolehi keuntungan dengan menaja rakan2 masuk ke server skamobile.net.
Keuntungan jika anda menaja seorang sehingga Rm100 seorang! wowww...sila rujuk member get member pakej c. Ianya benar!

www.skamobile.net


kadar keuntungan seperti berikut:


Celcom 6 %
Maxis 2.5 %
Maxis(soft pin) 3.0 %
Digi 2%
iTALK 10%
UMOBILE 3%
XOX 3.5%
Tune Talk 3.5%


Saya buat sedikit cth disini..andainya ada customer membeli rm10 celcom. Server hanya memotong rm9.40 bersamaan 6.0% dari e-wallet server anda. Dan anda telah untung rm0.60!!!

Kod topup ringkas cth anda hendak topup rm10 celcom:

no hp customer > kodtopup+jumlah > pin anda 6 angka
cth: 0179277417 c10 123456 send ke no gateway.(1sen shj)
utk maklumat lanjut rujuk panduan sisterm server di skamobile.net Sila daftar(percuma)
www.skamobile.net
sila hubungi sy jika ada soalam

master dealer skamobile.net
Eliass Bin Abdul Hamid
0179277417
ym: blitz5755

NYPD FBI and CIA

The NYPD, The FBI, and the CIA are all trying to prove that they are the best at apprehending criminals. The President decides to give them a test.He releases a rabbit into a forest and each of them has to catch it.

The CIA goes in. They place animal informants throughout the forest. They question all plant and mineral witnesses. After three months of extensive investigations they conclude that rabbits do not exist.


The FBI goes in. After two weeks with no leads they burn the forest, killing everything in it, including the rabbit, and they make no apologies. The rabbit had it coming.


The NYPD goes in. They come out two hours later with a badly beaten bear. The bear is yelling: "Okay! Okay! I'm a rabbit! I'm a rabbit!"

Kantoi

Sepasang suami isteri yang telah mempunyai 3 orang anak, sedang berbual sambil menonton TV di dalam bilik mereka. Si isteri bertanya kepada
suami beberapa soalan.
* Isteri : Bang, kalau saya mati dulu, abang kahwin lagi tak ?
* Suami : Abang rasa, abang mungkin kahwin lagi. Kerana, anak-anak kita perlukan orang yang boleh beri perhatian. Makan minum abang pun adalah orang yang sediakan.
* Isteri : Habis, kalau abang kahwin lagi, abang kasi ke dia duduk rumah kita.
* Suami : Ye lah. Sebab rumah ni mahal, takkan nak biar kosong macam tu saja?
* Isteri : Abang kasi ke dia guna bilik, kita, toilet kita ?
* Suami : Ya yang, sebab takkan abang nak buat bilik lain khas untuk dia. Nanti bilik ni, membazir pulak.
* Isteri : Abang kasi ke dia pakai almari kita ?
* Suami : Ye yang, almari kita ada 4 pintu takkan nak bagi org lain pulak.
* Isteri : Abang kasi ke dia pakai katil kita ?
* Suami : Terpaksalah yang. Sebab katil kita tu baru je beli sebulan.
* Isteri : Baju tidur saya, pijama dan towel saya ?
* Suami : Takkan itu abang nak bagi kakak & adik awak. Jadi, daripada tak dipakai, lebih baik kalau abang kasi dia aja.
* Isteri : Handbag saya, kasut saya, golf set saya ?
* Suami : Itu tak boleh, sebab dia suka handbag kaler maroon, kasut dia saiz kecil daripada awak, saiz 5, golf set tak boleh sebab dia kidal ...
* Isteri : ????!!!!!
* Suami : ( Dalam hati ) Alamak kantoiii !!