Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Rahsia Facebook Boleh Buat Duit !

Korang selalu mengadap facebook jumpa macam2 aplikasi, contoh aplikasi

Contoh Script Aplikasi:-
 
Siapa Tak Gosok Gigi?
Top Five Millionare?
Dapat Hadiah Misteri Anda?
 
korang tau ker semua tu, tuan punya aplikasi tu dapat duit...lagi banyak orang klik2 aplikasi lagi byk ler duit masuk!! mcm tu la lebih kurang2nya la.. haaa sini la rahsianya..bagaimana bro kita nie membongkarkan teknik2 ..dan korang juga akan diberi percuma aplikasi facebook yang senang untuk dihandle ..kacang je...

Anda bukan sahaja akan dapat Ebook teknik langkah demi langkah tanpa berselindung, juga Satu Script Aplikasi Facebook di atas  bakal menjadi milik anda:-

tengok ..mendapat pujian ramai


so bagi yang nak berjinak2 dengan aplikasi facebook dan kutip duit dengan facebook..boleh la layari link dibawah...


No comments:

Post a Comment