Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Haha!! Mangkuk ayun, dibantainya wheelie time bawak mak dia!



Haha!! Mangkuk ayun, dibantainya wheelie time bawak mak dia! Kesian tul mak dia aku tengok, kalau buat kat pak mungkin kepala dah kena pelangkung haha. Nak marah ke nak gelak sama byk. Layan je la anak dapat anak sasau mcm ni.

Sila subcribe channel youtube kami https://www.youtube.com/c/PelesitSelatan untuk lebih banyak video menarik dan layari juga blog kami di http://pelesitselatan.blogspot.my