Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Wow, Burung bunyi macam suara budak menangis , sebiji terus !!



Wow, Burung bunyi macam suara budak menangis , sebiji terus !!
apa nama burung ni ? kena cari sekor bela..

lebih banyak video2 menarik sila subcribe channel CacaMerba
dan layari blog kami di http://kelakargila.blogspot.my/

Kenagan Terindah, Gaduh Sakan Main Jutaria !



Depa nie dok bekelai apa pun aku tak tau, main jutaria pun gaduh sakan hehehe lawak la depa nie...layan2...adik kena tipu ngn abg mesti rugi ribu2 dh ni
lebih banyak kelakar di http://kelakargila.com/

Ngorat awek Superbike..ehh Ngorat Awek Acah2 Ada Superbike :)



Ngorat awek Superbike..ehh Ngorat Awek Acah2 Ada Superbike :) yang awek tu pun garang woo..i like ...! last2 kayuh basikal bmx keh3...mmg lawak gila mamat ni. Dh beli superbike ke abam ni sekarang..

Sila subcribe channel youtube kami https://www.youtube.com/c/PelesitSelatan untuk lebih banyak video menarik dan layari juga blog kami di http://pelesitselatan.blogspot.my