Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

ABIS RETAK ! Bas Penyokong JDT di Baling Batu Bertubi-tubi 6/8/2016



ABIS RETAK ! Bas Penyokong JDT di Baling Batu Bertubi-tubi 6/8/2016



Kesian gak kena mcm ni, kalah menang adat la kan. Semangat kesukanan macam ni payah..



Nih la Harun Din cakap dulu.. Dicampak je sebijik bola.. Beribu tak solat.. Beribu tak sefahaman.. Beribu saling membenci.. Walhal semua islam muslim.. Kerana sebijik bola..



More video please visit http://movieotai.blogspot.com

& Please Subcribe My Youtube Channel

Rakaman Penyokong JDT dan Perak Bergaduh Selepas Tamat Perlawanan 6/8/2016



Penyokong JDT dan Perak Bergaduh 6/8/2016



Penyokong JDT bikin kecoh



Provokasi melampau punca pergaduhan antara pennyokong perak dan JDT



SEJURUS tamat perlawanan Liga Super antara Perak dan JDT yang menyaksikan skuad The Bos Gaurus itu tewas 0-1malam ini, suasana mula menjadi kecoh apabila penyokong JDT memulakan provokasi terhadap penyokong Perak.



Keadaan mula menjadi tidak terkawal apabila penyokong kedua-dua pasukan saling berbalas provokasi (yang dimulakan JDT) hingga memaksa penyokong JDT diarahkan memasuki padang oleh pihak keselamatan.



Namun biarpun diarahkan memasuki padang, penyokong JDT tetap meneruskan provokasi hingga merosakkan papan iklan selain mencabut tiang bendera sepakan sudut dan turut bertindak balas membaling objek kepada penyokong Perak.



Dalam kejadian berkenaan, rakan jurufoto dari NSTP, Supian Ahmad cedera dipukul selain kameranya dicuri dalam kekecohan tersebut.



Keadaan hanya dapat ditenteramkan sekitar jam 12.00 malam dan penyokong JDT kemudiannya didapati mula meninggalkan stadium sambil diiringi pihak keselamatan



More video please visit http://movieotai.blogspot.com

& Please Subcribe My Youtube Channel