Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Serious lawak !! Baik punya sembang sampai terPLAYAR "anu" sendiri



Serious lawak !! Baik punya sembang sampai terPLAYAR "anu" sendiri. Apa benda ralit dok sembang sampaikan barang sendiri pun dia kepit. Harap - harap masih boleh pakai lagi...kalau putus tu abis kena welding plak sambung bukan senang.



More video please visit http://movieotai.blogspot.com

& Please Subcribe My Youtube Channel

Sepetang Mat Rempit Di Kuala Terengganu



Sepetang Mat Rempit Di Kuala Terengganu, meriah betul abam2 motor kat sana ye. Abam2 Yamaha rxz,125 ada belako. Set2 fly je ni. Traffik light merah takde orang berani langgar..hehe.



More video please visit http://movieotai.blogspot.com

& Please Subcribe My Youtube Channel