Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Lihat apa yang berlaku pada Makcik ni, kejadian berlaki di pasaraya Cold...





Sebarkan agar anda semua lebih berhati-hati. Awas pada orang di sekeliling kita. Berlaku di sebuah pasaraya Cold Storage Sunway Putra Mall.



Sumber FB  KL Online



More video please visit http://movieotai.blogspot.com

& Please Subcribe My Youtube Channel


Masyallah ! Adik Comel Membaca Surah An Nas



Masyallah ! Adik Comel Membaca Surah An Nas.  Eloklah  mengajar anak2 menghafal surah2 pendek bermula dari kecil lagi mudahan menambahkan cintanya kepada Al-Quran. Dah la cute bacaan pun sempurna. Superb la adik.



More video please visit http://movieotai.blogspot.com

& Please Subcribe My Youtube Channel

Biskut kegemaran rakyat Malaysia katanya ada campuran Plastik?



"Jangan beli dh biskut, lebar patutlah x lomau . Sentiasa garing aja, apabila makan merosakkan usus dlm perut, Tepong + plastik, serbok plastik, dengan pihak mana di persalahkan. Ujian tu bangsanya sendiri yg menguji biskut tersebut. Awas bahan makanan bahaya"



Sumber Fb Zuraini Kasim http://bit.ly/2as3iKd



More video please visit http://movieotai.blogspot.my

& Please Subcribe My Youtube Channel

Tips Sembelih Lembu Yang Terbaik Dari Pakar



Tips, petua & kaedah terbaik dengan jalan sunnah untuk mengelakkan daging berbau, liat & cepat busuk. Bukan kerana tajamnya parang tetapi kerana tajamnya ilmu

Pakar sembelihan...

Tajam sungguh parangnya..inilah yang terbaik!!



More video please visit http://movieotai.blogspot.my/

& Please Subcribe My Youtube Channel


Lawak !! Sukaneka Lari di dalam guni , dah macam minion !



Lawak !! Sukaneka Lari di dalam guni , dah macam minion ! Ada yg besar tu smp pakai 2 guni hehe. Pasni kalau cikgu nak buat sukaneka leh buat camni...



More video please visit http://movieotai.blogspot.my/

& Please Subcribe My Youtube Channel

Lipan Makan Lipas...





Lipan Makan Lipas...PAN vs PAS apa terjadi? heheh ...Korang yang malas lipat kain musim ujan2 ni sila berhati2 disebabkan lipan keluar mencari lipas untuk santapan. Kang dia merayat atas kaki menlompat smp syiling ...



 More video please visit http://movieotai.blogspot.my/

& Please Subcribe My Youtube Channel

Punca utama remaja kita gilakan Honda Vtec !







Punca utama remaja kita gilakan Honda Vtec, tengok video pun dah gerun, apa lagi memilikinya..Khas untuk peminat atau bakal peminat jentera Vtec. Saja nak racun je..



More video please visit http://movieotai.blogspot.my/

& Please Subcribe My Youtube Channel