Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Viral Video Aksi Henjut Kak Mawar Promosi Produknya







Apa benda la Kak Mawar ni terhenjut2 mcm ni promote produk..Siap dapat anak ikan lagi ahahaha. Tapi mesti ramai punya tengok promosi dia haha. Aii Kak Mawar belajar kat sape marketing macam ni...nanti kalau viral bayar skit komisyen kat aku kak mawar.



More video please visit http://movieotai.blogspot.my/

& Please Subcribe My Youtube Channel

Baru Level Adik Dah Belagak, Mai Tengok Abanglong Hang Sikit.





Baru Level Adik Dah Belagak, Mai Tengok Abanglong Hang Sikit. Tengok pedang pun besar semacam, kalau kena orang rasanya terbahagi dua terus. Orang lain smp nak terbalik buluh diorg kerjakan. Mai Abanglong relax je..abis clear. Kat mana tempah pedang macam ni 1.



More video please visit http://movieotai.blogspot.my/

Nur Eisya Qaisara Excited Nak Buka Mainan Telurnya





Nur Eisya Qaisara Excited Nak Buka Mainan Telurnya..cakap pun x betui nak suruh orang rakam plak, konon nak jadi pengacara nak buat review pasal mainan hehe.



More video please visit http://movieotai.blogspot.my/

Permainan Lompat Getah Level Maharugu 7 Petala Langit



 Permainan Lompat Getah Level Maharugu 7 Petala Langit, Lompat getah level mahaguru Ini memerlukan kerjasama yang tinggi dan semangat yang padu. Hebat!

More Video please visit http://movieotai.blogspot.com/

Hebat Brother Ni Tapau 3 Penjenayah Pakai Ilmu Jarak jauh





Hebat Brother Ni Tapau 3 Penjenayah Pakai Ilmu Jarak jauh.

Apa ilmu brother ni pakai???

Mana nak belajar ilmu macam ni???



More video please visit http://movieotai.blogspot.my/

Tudiaa!! Apabila Hero Menggunakan Hikmat Gempa Bumi





Tudiaa!! Apabila Abang Hero yang didalam kecemasan terpaksa menggunakan hikmat gempa bumi

Pertarungan BERDARAH, Landak Vs Harimau Bintang





Pertarungan BERDARAH, Landak Vs Harimau Bintang Kemenangan yang sia-sia, pertarungan hingga ke titisan darah terakhir !!



Sila Subcribe Movie Otai untuk lebih banyak video hebat