Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Nak Main Bayar Lain di Genting ?

Kes tak pernah gi genting highland ni..... Seorang ayah niat bercuti dengan anak dan isterinya di Genting.. beliau pun telefon hotel di Genting Highland..
Ayah: Saya nak sewa bilik satu mlm..berapa ringgit?? Hotel: Satu malam RM300 tetapi kalau nak main.. kena bayar lain.. Ayah: Knp saya kna bayar kalau nak main?? Sy pergi dgn isteri saya.. Hotel: Memang kat sini mcm tu encik.. kalau bilik saje RM300.. kalau nak main..kena bayar lain.. walaupun dengan isteri encik.. Ayah: Mcm mana awak tahu saya main ke tak.. Hotel: Selepas encik bayar.. sebelum masuk..kita pakaikan gelang dulu.. Ayah: Awak ingat saya tak mampu ke sampai nak pakaikan GELANG??? Hotel: Bukan mcm tu encik.. bila dah pakai gelang.. encik dah bebas main berapa kali pun dalam sehari.. Ayah: Saya nak main brapa kali pun..ikut suka hati saya la.. Hotel: Maafkan saya encik.. tapi kita ada pakej family.. ibubapa... anak bleh main sekali..hanya sekali bayar sahaja... Ayah: WOIIIIII ANAK AKU BARU 5 TAHUN LA.... Hotel: Owh.. 5 tahun bleh main free.. x payah pakai gelang... Ayah: Kurang ajar... (terus letak telepon)