Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Kenapa ‘Spender’ Lelaki Dijual Dalam Kotak?

Kenapa seluar dalam lelaki biasanya dijual dalam kotak sedangkan panties perempuan pulak selalunya dijual longgok, berlipat atau bergantung? Pernah ke korang terperasan atau terfikir benda nie?

Hurmm… kenape ye??

Korang nak tau??

Boleh tengok jawapannyer tat bawah….

‘First’ kita tengok macam mana orang perempuan memilih seluar dalam:




Sekarang kita tengok pulak macam mana orang lelaki memilih seluar dalam:



Hahaha betul tak? bijak kan penjual2 underwear ni, biasanya gurl nie mmg rambang mata kalau membeli tak mcm lelaki nie simple je..ambik plak yg gelap2 ..setel. Like Kalau suka.!

No comments:

Post a Comment