Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Tuah Thamil Arasu dapat tawaran main di Eropah!!!


Sumber Carigold: Semua orang boleh menilai prestasi diorg nie masa perlawanan akhir dengan indonesia baru2 nie..

Selamber je kau rodok aku

mungkin tak perasan kot sbb terlampau happy, atau perasan tp buat tak tau je kui3....apa tindakan korang kalau jadi mcm perempuan tu..kui3..yang jurugambar nie pun laju je ambik gambar.