Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Aneka Sup

Aneka Sup.........

Latar tempat : Gerai tepi jalan
Latar Masa : Lepas semayang Maghrib.

Kisah bermula..

Waiter : Ye nk makan ape..?


Mizi : Wei Din nak makan ape malam ni.. Lapa ni

Pozi : A'ah. Nak makan ape..? Tadi gaye cam dh lapo sangat. X sempt pak imam nk bc doa..

Din : Hehe.. Rilek Bro.. Bang sup ape ade kat sini..?

Waiter: Macam2 ada. Sup ayam, Sup ekor, sup tulang, sup daging, sup perut,sup sayur, sup campur sup gear box.. bla bla bla bla...

5 minit kemudian..


Din : Uish, Banyak ye bang, Dekat lima minit abang sebut name sup je..

Waiter : Jadi adik nak ape..? Mengah dh abg ni sebut nama sup..

Din : Erm, Kalo macam tu bagi saya SUPIAN satu.. Hahaha...

PANG..!! Dgn tak semena-mena selipar si Pozi dan Mizi naik ke muka Din.. Selipar abg waiter tu pun naik sekali.. Tamat


Moral : Jangan buat lawak Bodo time orang len tgh lapa..

Gambar Lucah Terbaru --- Jangan tengok

Korang memang nak tengok saje eh gambar2 lucah2 nie....syuuuu..jgn tunjuk kt orang.

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



takde keje lain la tu...kepala otak lucah mcm tu la ..padan muka korang hahahah gelak golek2....