Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Club Asteria 21/2/2011 cashout USD305.00 = RM 1067.50 Syukur!

Hi semua apa khabar dh seminggu saya balik kampung sbb tu blog tak ter updated, 2 hari lepas buka akaun club asteria dan wow tgk ada USD 305.00 cashout terus, arini 21/2/2011 terima email dari alertpay, duit dah masuk..wahhhh gumbira rasanya ati...balik kg dh abis byk duit...terubat lah poket saya..korang tgk contest atas tu masih lagi berjalan, sape menang dpt hadiah k..

nie bukti email saya minggu nie

Amacam ok x? sape nak bagi setiap mggu duit kat korang, alhamdulilah 2 bulan aku dengan club asteria rezeki mencurah2...lepas nie baru blh pikir apa nak beli..skrg nie saving dulu lah..Berminat boleh layari


http://www.jutawanasteria.com