Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Game - Plants Vs Zombies Free dari Kelakargila !

Pernah tak main game nie, terbaik dari ladang dari popcaps game, kalau korang download dari web dia just dapat trial je..lepas main kejap dan expired dan korang kena bayarlah untuk main lagi...jadi aku nak bagi korang free je game nie, kalau nak bayar kat aku bleh jugak hehehe!! game nie best dan menarik sangat, betul2 menguji kepakaran korang dari lvl ke lvl..wow bestnyaaa!!! jom layan....!


 


Sebelum download tolong LIKE fan facebook Kelakargila!

Surat Cinta Monyet

Teringat zaman cinta monyet dulu, kalau dikenang indah...nie adalah surat cinta monyet budak2 sekolah...nie kes cemburu kot..kesian...