Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Club Asteria - Cashout 200USD 20/1/2011 !

Sila tgk gambar dibawah 20/1/2011 saya terima USD 223.00 dari asteria!
 
 
Masih tggu lagi? gerak sekarang..yang mana dh aktif penuhkan downline anda ..
kalau pergi jumpa member awk nak pinjam rm200,
bgtau dia minggu depan nak bayar, dia bg tak? 2x jgk dia pikir nak bg kan?
So dengan Club Asteria bukan rm200 tp usd 200 seminggu..saya pun mcm tak pecaya,
sbb saya masih baru lagi.sebulan lebih2..Jgn tggu lagi..
positifkan diri anda, ubati kenangan pahit anda dengan sertai group saya di Club Asteria. Mantap!
 
walau tak menaja anda boleh dapat duit setiap minggu!
 

Isi Borang Untuk Kerja Kosong

Oleh kerana dah boring isi borang kerja kosong tapi asyik tak dapat, Ajoi menggunakan teknik baru supaya company yang dia apply kerja tu beri perhatian kepada permohonannya.

Name : Ajoi
Age : Still young
Sex: Never. Still under age
Religion: I only have experience praying my cat which dead 2 years before
Race: I love to race. How u know?
Nationality : I don’t like National. I prefer Sanyo
IC No.: 6735
Tel No.: My house no telephone
HP No.: Nokia 3310
Address: Jelutong, Penang
City: Nurhaliza?
Postcode: I never post anything
Country: I love travel to London
Status: Secret
EmailAddress : Hotmail
Education Background : My teacher said, not bad
Working Experience : Last time I got sell pirate VCD
Father’s Name : Daddy
Father’s IC No. : U ask him
Mother’s Name : Mummy
Mother’s IC No. : U ask her
Expected Salary : As much as u can pay
When can start work? : Depends on my mood
Highest Qualification : Very high
Grade : Also very high
College/University : College
Signature : Can I use chop?? 

apa masalah dia tu..