Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Karipap Dan Donat

Cerita berkisar di sebuah kem askar dimana seorang jeneral terhendap-hendap umpama nak skodeng anak dara mandi untuk menyiasat staff perempuannya yang dilaporkan menghasilkan karipap dengan cara yg agak menjijikkan. setelah di intip, memang benar didapati staffnya itu membuat karipap dengan menggunakan set gigi palsunya sebagai acuan karipap. Lalu dgn tak semena-menanya disergah staff nya itu.jeneral : jenab, dah lama saya terima laporan ttg awak buat karipap ni. memang sah awak seorang pengotor....jenab : tuan baru tengok saya buat karipap..tuan belum tengok suami saya buat donat..( sambil menunding donat di atas meja yang berlubang di tengah ) ....agak-agak macamana suami dia buat donat,ye... moral : jangan makan donat yang berlubang besar...

donut nie xleh makan

Club Asteria - Kejayaan Seminggu Mengujakan Saya!

  Pendapatan Asteria saya dalam tempoh seminggu menarik tak?
Inilah yang membakar semangat saya untuk terus memberikan komitmen bersama asteria
Asteria memang PAID !
 Statement Akaun Alertpay (Payment Processor)
 
So kalau korang masih pikir2 lagi teruskan memikir ok..duit anda gunakan dengan bijak...
Ramai dh mula sertai asteria bersama saya anda pula bagaimana?
Tak nak ker income macam saya..Histeria dibuatnya..!
Marilah bergerak bersama2 saya kawan...tak pandai boleh belajar ok..
Saya bukan along cuma nak tolong...