Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Dapat 1$ dari fast2earn ! Duit Free je !

Tempoh hari aku ada poskan pasal duit percuma disini ! arini aku dpt lg 1$ dari fast2earn, kalau korang nak tau fast2earn nie bknlah investment or hyip ke atau benda2 mengarut yang perlu kita keluarkan modal..projek nie affliate semata2...kerja kita hanya promosikan link fas2earn kita sendiri, bila ada org klik kita dpt $ dan bila org register je kita dpt 1$. Utk pengetahuan dia tak terus bayar, selagi belum 100$ tp sblm 100$ dia akan kasi skit2...1$ mcm tu la, tgk nie semalam baru je aku dpt 1$ terus ke paypal aku..

ok pada semua blogger2 kt luar sana, sape rasa nak buat duit free meh la, lepas tu drive la traffik byk2 pada link fast2earn korang, masyukkkk!!!!!!!!!!! apa tggu lagi masuk link nie


lepas masuk cari perkataan join atau sign up korang klik situ dan register.! Lepas tu promosi k...!Selamat Berjaya!

5 comments:

  1. income aku dah dekat 100usd tp dia naikkan minimum payment ke 200 usd..tipu jer semua nih..nasib baik ad adsense penyejuk hatiku, dapat jugak 350 usd bulan nih..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. relax bro..benda ni dia akan bayar skit2...walaupun aku lom smp 100usd tp dia bayar aku 3-4 hari sekali..antara 1usd - 3usd selalu aku dpt..nnt ko rasa la..tgk bukti aku dpt 1 usd.

      Delete
  2. bro,ajar sy adsense leh x? :)

    ReplyDelete
  3. farid, nak blajar camna, aku bleh ajar...nak upah aku buat autoblog pun aku leh buatkan. tp bkn pakai blogspot la pakai wordpress. apa2 leh add ym aku blitz5755

    ReplyDelete