Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

RM782 Dapat Minggu nie 04/02/11, 14 x Cashout

Bukan nak kecoh, tapi cuma nak kongsi rezeki, sharing is caring!
Terkini duit Asteria masuk lagi minggu nie, Cashout 04/02/2011, rezeki setiap minggu.
USD 230 X 3.4 = RM782




Kenapa korang tak nak join? sebab korang tak yakin
Kenapa korang tak yakin? sebab korang tak paham
Anda seorang yang rugi kerana anda adalah orang yang terawal tahu tapi masih ragu2..

Downline saya baru join seminggu dah cashout USD100+ semalam. Asteria xde istilah sapa dulu dia untung,
Asteria nie sapa main besar dia dapat besar.

Asteria nie senang je.. 2 jenis pendapatan
1) Income Pasif (Duduk Diam Dapat Duit)
2) Income Aktif ( Menaja, yang nie rajin..rezeki mencurah2 le)

Modal? tak mahal, 2 je 1)USD10 = RM35 dan 2) USD20 = RM70
lain2 USD250,500,1000 hanya strategi nak cepatkan income mingguan korang, x wajib pun.


No comments:

Post a Comment