Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Orang nak jadi kaya, kita nak jadi kaya. Orang belajar nak jadi kaya, anda tidak mahu belajar. Akhirnya orang jadi kaya, anda tidak.

Tidak payah fikir-fikir, Kalau nak jana 100 USD sehari beli sahaja ebook ini.

Buat duit dengan ebay!!! Ya, semua orang tahu, ebay lubuk wang, boleh buat duit dan sebagainya tetapi kenapa anda tidak mahu rebut peluang ini. Kerana apa ?

Takut ---- Jika takut, bagaimana hendak kaya?
Takut rugi ---- Allah maha kaya, rezeki ada melimpah ruah untuk setiap hamba-Nya.
Takut nak melabur ---- Kalau hendak kaya wajib melabur. Beli loteri pun pakai duit

Apa alasan anda untuk tidak mencuba? Tidak ada bukan. Anda tidak mahu mencuba kerana memang anda tidak mahu. Jadi, pada mereka yang tidak mahu mencuba keluar dari sini. Yang mahu mencuba teruskan bacaan.


Ebay memang boleh buat duit. Lihat screenshot pendapatan saya di bawah.

Bila Setiap Perdana Menteri Mempunyai Facebook

Penghantar: hazim

Sam & Dol - Lawak Pendek

SAM: Kenapa kamu cakap minum susu segar boleh bawa maut?
DOL: Sebab semalam semasa aku tengah minum,lembu tu terajang aku. Nasib baik tak mati.

------------------------------------------------------

SAM: Apasal ko marah kat tokey kedai 2 Ringgit tu?
DOL: Sebab dia tipu. Aku beli 3 barang dia mintak 6 ringgit. Kata kedai 2 Ringgit

------------------------------------------------------

SAM: Kau kata binatang peliharaan kau mati lemas? Mana kau tau dia mati lemas?
DOL: Sebab aku bela ikan emas. aku jumpa ia mati dalam air!

------------------------------------------------------

SAM: Semalam aku nampak hantu!
DOL: Uih! kau terkejut tak?
SAM: Taklah.... hantu tu yang terkejut tengok aku.
DOL: Mana kau tahu?
SAM: Aku tengok muka dia pucat semacam jer....

------------------------------------------------------

SAM: Apasal kopi yang kau buat ni rasa masin?
DOL: Gula dah habis!
SAM: Yang kau pergi campur garam apasal?
DOL:Kan aku kata, sebab gula dah habislah

------------------------------------------------------

SAM: Aku tengok kau beberapa hari ini "candle light dinner" dengan bini kau, mesti dia suka.
DOL: Dia marahlah. Aku lupa nak bayar bil elektrik, api rumah aku dah kena potong!

------------------------------------------------------

SAM: Aku ada AIDS? mana ada...
DOL: Aku baca 1 dari 10 orang kat Negara ni ada aids. Aku dah tanya 9 orang, semua tak ada aids, kau orang ke 10, tak payah tanya, aku dah tahu...

------------------------------------------------------

SAM: Dol, aku dengar bunyi batuk kau makin teruk!
DOL: Iya ke? kalau macamni aku kena banyak berlatih agar dapat batuk dengan lebih baik lagi.

------------------------------------------------------

SAM: Dah dua kali perompak yang sama datang merompak kedai kita.
DOL: Tu lah aku dah cakap kat kau,jangan pasang signboard "SILA DATANG LAGI"